Omschrijving

Nabij jachthaven en natuurreservaat de Deelen gelegen goed onderhouden vrijstaande, gemoderniseerde woning, waarin de authentieke sfeer bewaard is gebleven, met o.a. woonkeuken met openslaande deuren naar veranda, 3 slaapkamers (met mogelijkheid voor 4), badkamer op de begane grond, separate toilet.
Heerenveen met veel voorzieningen is op fietsafstand. De snelwegen A32 en A7 zijn binnen een kwartier te bereiken.

Bezichtigingen op afspraak, u kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met behandelend makelaar Iefke Terpstra via Tel.nr.: 06-15222762


Indeling:


Begane grond:


Hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de ruime woonkamer met houtkachel, ruime woonkeuken met diverse inbouwapparatuur, openslaande deuren naar de veranda.
Tussenhal met toegang tot badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, aansluitingen voor wasmachine en droger, separate toilet, ruimte met opstelling voor HR-combiketel, bijkeuken met deur naar terras.


Eerste verdieping:


Overloop met bergruimte, drie slaapkamers (van twee slaapkamers is één gemaakt, maar kan weer eenvoudig gesplitst worden).
Achter de knieschotten op de slaapkamers bevindt zich ook nog bergruimte.


Tuin:


Onderhoudsvrije tuin, deze is voor deels bestraat en voorzien van grind, achter vrijwel geheel bestraat, met uitzicht op weiland en groenstrook.


Bijzonderheden:


Aanvaarding kan spoedig in overleg.


Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u rechtstreeks contact opnemen met behandelend makelaar Iefke Terpstra via Tel.nr.: 06-15222762

Lees meer


Type
n.n.b.
Wonen
118 m2
Perceel
313 m2
Bouwjaar
1938

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Leeuwarderstraatweg 228, Nieuwebrug

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 35.000 en € 85.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Nieuwebrug

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Nieuwebrug . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Nieuwebrug en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.84 km

Bushalte

0.26 km

Kinderopvang

2.28 km

Basisschool

2.82 km

Supermarkt

4.01 km

Bioscoop

4.68 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Nieuwebrug Nieuwebrug. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 420 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Nieuwebrug ligt in de gemeente Heerenveen, deze gemeente heeft in totaal 50650 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen