Omschrijving

Werkelijk prachtige woning en op een mooie locatie gelegen in Tjalleberd! Deze in 2010 gebouwde woning is ruim, modern en heeft een mooie diepe tuin op het zuiden. Daarnaast staat er nog een royale garage met een woonkamer met keukenblok, kantoorruimte, slaapkamer en een badkamer met toilet. De woning is royaal waardoor er een fraaie leefkeuken en een ruime tuingerichte woonkamer is ontstaan. De keuken heeft een uitgebreide moderne keukenopstelling v.v. van alle denkbare inbouwapparatuur. De gehele benedenverdieping en de badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, woonkeuken met zeer uitgebreide U-vormige keukenopstelling, voorraadkast, afsluitbare woonkamer met dubbele openslaande tuindeuren naar het terras op het zuiden, ruime bijkeuken met witgoedopstelling.

Eerste verdieping overloop, cv-ruimte en ruimte voor berging, vier ruime slaapkamers (groot ca. 15, 13, 13 en 12 m² door de kapconstructie zijn de vierkante meters in de slaapkamers effectief in te delen), uitgebreide ruime moderne badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, wastafel met badkamermeubel en 2e toilet

Tweede verdieping Via vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Tjalleberd ligt op een mooie korte afstand van Heerenveen, en ligt dichtbij de snelweg waardoor je snel alle richtingen op kunt. Er is in dit dorp een basisschool en een sportveld aanwezig


Tuin
Tuin op het zuiden

Bijzonderheden
De woning is volledig geïsoleerd en de voorgevel voorzien van een snijvoeg.

Voor alle openslaande ramen zijn horren aanwezig.

Het bijgebouw heeft een aparte cv-combi-ketel

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
228 m2
Perceel
599 m2
Bouwjaar
2010

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

Huis kopen in Tjalleberd

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tjalleberd . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Tjalleberd en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.36 km

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.26 km

Supermarkt

4.34 km

Bioscoop

4.49 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tjalleberd Tjalleberd. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 99 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tjalleberd ligt in de gemeente Heerenveen, deze gemeente heeft in totaal 50650 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen