Thomas Jellesstrjitte 17

9141VB, Wierum

Type
Hoekwoning
Wonen
77 m2
Perceel
174 m2
Bouwjaar
1984

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad. Voorbeeld rapport


Omschrijving

De woning Thomas Jellesstrjitte 17 in Wierum is een hoekwoning met bouwjaar 1984. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 77 m2. De perceeloppervlakte is 174 m2.

Treinstation

-

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

3.75 km

Supermarkt

3.46 km

Bioscoop

16.27 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Thomas Jellesstrjitte 17 in Wierum is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 60.000 en € 110.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 65.000 en € 115.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Wierum. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Wierum per jaar

Aantal te koop staande woningen in Wierum

Omgeving

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 21.937

per huishouden

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen