Omschrijving

De woning Aisterbun 33 in Schiermonnikoog is een vrijstaande woning met bouwjaar 1996. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 173 m2. De perceeloppervlakte is 641 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Schiermonnikoog

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
173 m2
Perceel
641 m2
Bouwjaar
1996

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Aisterbun 33 in Schiermonnikoog is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 470.000 en € 520.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 505.000 en € 555.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Schiermonnikoog? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Schiermonnikoog. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Schiermonnikoog.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.04 km

Kinderopvang

0.64 km

Basisschool

0.64 km

Supermarkt

0.8 km

Bioscoop

22.54 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Schiermonnikoog Schiermonnikoog. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1040 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Schiermonnikoog ligt in de gemeente Schiermonnikoog, deze gemeente heeft in totaal 947 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen