Omschrijving

De woning Badweg 55 in Schiermonnikoog is een vrijstaande woning met bouwjaar 1950. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 192 m2. De perceeloppervlakte is 4441 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Schiermonnikoog

Duurste huizen?


Type
Vrijstaande woning
Wonen
192 m2
Perceel
4441 m2
Bouwjaar
1950

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 765.000 en € 815.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Schiermonnikoog? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Schiermonnikoog. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Schiermonnikoog.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.09 km

Kinderopvang

0.46 km

Basisschool

0.69 km

Supermarkt

0.69 km

Bioscoop

22.8 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Schiermonnikoog Verspreide huizen Schiermonnikoog. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Schiermonnikoog ligt in de gemeente Schiermonnikoog, deze gemeente heeft in totaal 947 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen