Omschrijving

De woning Worp Tjaardastraat 320 in Sneek is een hoekwoning met bouwjaar 1963. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 84 m2. De perceeloppervlakte is 221 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Hoekwoning
Wonen
84 m2
Perceel
221 m2
Bouwjaar
1963

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Worp Tjaardastraat 320, Sneek

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 205.000 en € 255.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sneek

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sneek . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sneek en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.66 km

Bushalte

0.4 km

Kinderopvang

0.08 km

Basisschool

0.38 km

Supermarkt

0.58 km

Bioscoop

0.9 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sneek Noorderhoek II. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1544 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sneek ligt in de gemeente Súdwest-Fryslân, deze gemeente heeft in totaal 89999 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 18 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen