Omschrijving

De woning Rijksstraatweg 78 in Noardburgum is een tussenwoning met bouwjaar 2023. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 123 m2. De perceeloppervlakte is 42206 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
n.n.b.
Wonen
123 m2
Perceel
42206 m2
Bouwjaar
2023

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Rijksstraatweg 78, Noardburgum

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.235.000 en € 1.285.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Noardburgum

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Noardburgum . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Noardburgum en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.03 km

Bushalte

0.25 km

Kinderopvang

1.59 km

Basisschool

1.56 km

Supermarkt

3.75 km

Bioscoop

10.41 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Noardburgum Verspreide huizen Burgum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 48 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Noardburgum ligt in de gemeente Tytsjerksteradiel, deze gemeente heeft in totaal 32060 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 23 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen