Omschrijving

Bent u op zoek naar een appartement in het gezellige centrum van Wolvega? Kom dan kijken bij dit ruime appartement op de 2e verdieping van dit in 2002 gebouwde complex. Alle dagelijkse voorzieningen zoals de supermarkten, apotheek en huisartsenpost bevinden zich hier binnen handbereik en ook het NS station is op loopafstand (4 minuten). Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, energielabel A en er is een actieve Vve. De aanvaarding kan bovendien spoedig. Maak een afspraak!

Kenmerken:
- Inpandig balkon;
- gemeenschappelijke fietsenberging;
- actieve VVE, servicekosten bedragen ca. € 136,- p/mnd.
- parkeergelegenheid direct voor het complex (openbaar);
- energielabel A;
- etc.


Indeling
U komt het complex binnen via de gemeenschappelijke ruimte. Hier is het trappenhuis, de lift, brievenbussen en de doorgang naar de gezamenlijke fietsenberging. De lift brengt u naar de galerij waar de voordeuren van de appartementen zich bevinden. Vervolgens loopt u de hal van het royale appartement binnen. Vanuit de hal zijn alle vertrekken toegankelijk. We beginnen met de woonkamer. Hier valt meteen op hoeveel daglicht er binnenkomt, dit maakt het een fijne woonruimte. In de woonkamer is een inpandig balkon/serre aanwezig. De ramen kunt u hier volledig openschuiven. De open keuken is enigszins gedateerd, maar functioneel en voorzien van de nodige inbouwapparatuur. De badkamer is met een douchehoek, ligbad en wastafel compleet te noemen en er is een separaat toilet. In het appartement zijn twee slaapkamers aanwezig. Een ruime van ca. 18m² en een kleinere van ca. 10m². Bekijk ook eens de plattegronden om een goed beeld van de indeling van het appartement te krijgen.

Bijzonderheden
Wolvega
Wolvega is de hoofdplaats van de gemeente Weststellingwerf en het dorp telt momenteel zo'n 13.000 inwoners. Weststellingwerf is de zuidelijkste gemeente van Friesland, prachtig centraal tussen Drenthe, de kop van Overijssel en de Flevopolder. Wolvega is gelegen op enkele minuten van de A32 richting Zwolle of Heerenveen/Leeuwarden. Het dorp beschikt tevens over een eigen NS station. De gemeente telt maar liefst 26 dorpen rondom Wolvega. Dit geeft het dorp een belangrijke centrumfunctie. In het centrum zijn dan ook veel voorzieningen aanwezig en in de directe omgeving is veel te doen. Zo bieden de natuurgebieden de Rottige Meente, Brandemeer en de Lendevallei volop fiets- en wandelmogelijkheden. Verder is de drafbaan in Wolvega een begrip in binnen- en buitenland. De drafbaan op het Victoria Park is een van de vier laatst overgebleven drafbanen in Nederland en er zijn regelmatig wedstrijden.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
118 m2
Perceel
1768 m2
Bouwjaar
2002

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Markt 7, Wolvega

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 335.000 en € 385.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Wolvega

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Wolvega . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Wolvega en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.4 km

Bushalte

0.13 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

0.12 km

Bioscoop

10.36 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen