Omschrijving

Ruim en goed onderhouden 4-laagse stadswoning in het centrum van Apeldoorn!

De woning is voorzien van 4 slaapkamers en een eigen inpandige garage. De locatie is ideaal: gelegen in het centrum van Apeldoorn maar toch in een heerlijk rustige straat. Leuk winkelaanbod en restaurants liggen letterlijk om de hoek van deze woning. De woning is gebouwd in 2004 en volledig geïsoleerd. De achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een prettig formaat. Aan de voorzijde kun je heerlijk rustig zitten om aan het einde van de middag of 's avonds te genieten van de laatste zonnestralen onder het genot van een drankje. De woning biedt veel mogelijkheden doordat je bijvoorbeeld beneden in het souterrain een extra kamer kunt creëren of in de wasruimte boven een extra doucheruimte kunt creëren.

Indeling:

Begane grond:
Ruime hal/entree van de woning met toegang tot het toilet, meterkast, trap naar het souterrain en de verdiepingen. De woonkamer is ruim van formaat en tuingericht gelegen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer heeft een prettig lichtinval maar geeft ook een fijn gevoel van privacy door de ligging aan de achterzijde. De achtertuin (groot zonneterras) is verzorgd aangelegd en gelegen op het noordoosten. De open keuken is straatgericht aan de voorzijde gelegen. De keuken is modern, neutraal en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Souterrain:
Via de trap in de hal kom je in het souterrain. Er is hier een hele prettige ruimte voor opslag. Het souterrain biedt een interessante potentie om een extra ruimte te creëren, bijvoorbeeld een werkkamer. Tevens is hier de inpandige garage aanwezig, deze is te bereiken door middel van een afgesloten entree welke te bedienen is met een afstandsbediening.

Eerste verdieping:
Via de overloop heb je toegang tot de 2 goed bemeten slaapkamers. 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De badkamer is ook heerlijk ruim en voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet op deze verdieping is separaat van de badkamer gelegen.

Tweede verdieping:
Via de overloop tref je op deze verdieping wederom 2 goed bemeten slaapkamers aan. Wederom 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Tot slot is hier een zeer praktische wasruimte/technische ruimte aanwezig. Hier is de C.V.-ketel opgesteld en de aansluitingen voor de wasmachine en/of droger.

Kortom een heerlijke stadswoning met eigen parkeerfaciliteit gelegen in een rustige straat maar toch direct om de hoek gelegen van het centrum van Apeldoorn!

Bijzonderheden:

- Ruime stadswoning met 4 slaapkamers;
- Inpandige garage met afgesloten entree;
- Mogelijkheid tot creëren extra ruimte in souterrain;
- Volledig geïsoleerd met energielabel A;
- Letterlijk om de hoek van winkels en restaurants;
- Centrale maar toch verrassend rustige ligging.

Energielabel A, geldig tot en met 14-12-20230.

Aanvaarding in overleg.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
125 m2
Perceel
57 m2
Bouwjaar
2004

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Schoolstraat 28, Apeldoorn

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 665.000 en € 715.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Apeldoorn

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Apeldoorn . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Apeldoorn en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.1 km

Bushalte

0.11 km

Kinderopvang

0.18 km

Basisschool

0.44 km

Supermarkt

0.28 km

Bioscoop

0.22 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Apeldoorn Binnenstad. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7002 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Apeldoorn ligt in de gemeente Apeldoorn, deze gemeente heeft in totaal 164781 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 24 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen