Omschrijving

NIEUW BIJ VOORBACH MAKELAARDIJ: Wat een buitenkans is deze zeer ruime hoekwoning aan de Socratesstraat! Hou je niet van verbouwen dan is dit de perfecte woning voor jou. De verbouwing is bijna klaar waardoor je hier al snel jouw meubels neer kunt zetten. Dankzij kunststof kozijnen met isolerende beglazing is deze woning heel onderhoudsvriendelijk. Op de begane grond is de tuingerichte woonkamer en vanuit de eetkeuken op de eerste verdieping is het balkon te bereiken. Verder zijn er maar liefst zes slaapkamers waardoor deze woning een fantastisch (t)huis is voor een groot gezin en om vanuit huis te werken. De badkamer, keuken en toiletruimte zijn net vernieuwd, wanden en plafonds zijn gestuct en de pvc visgraatvloer in de woonkamer en keuken geven de woning een trendy look. Op eigen terrein is volop parkeergelegenheid en de totale perceelgrootte is maar liefst 328m2. Kom kijken en word op slag verliefd op deze topwoning in Apeldoorn!

Op de begane grond zijn de ruime hal, een mooie slaap/werkkamer, een dubbele berging, recent vernieuwde toiletruimte en de woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Koken en eten doe je in de zeer ruime eetkeuken op de eerste verdieping, van waaruit het balkon te bereiken is. De keuken in hoekopstelling is recent geplaatst en heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Verder zijn er op de eerste verdieping twee slaapkamers en op de tweede verdieping maar liefst drie slaapkamers. Ook de recent vernieuwde badkamer met een inloopdouche, toilet en een wastafel is recent vernieuwd. Opvallend aan deze woning zijn de kunststof kozijnen met isolerende beglazing en de zeer ruime tuin aan de voor-, linker- en achterzijde.

De puntjes worden nog op de -i gezet; zo worden het sanitair en de radiatoren nog gemonteerd. Zo kun jij al snel aan de slag met de finishing touch en het stylen van jouw droomhuis. Neem snel contact op met Voorbach Makelaardij voor het maken van een bezichtigingsafspraak en wie weet krijg jij straks de sleutel overhandigd!

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 144 m²
• Maar liefst zes slaapkamers; perfect voor een groot gezin en om vanuit huis te werken
• Zeer ruim, dubbel perceel van 328m2
• Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
• Uitbouw op de begane grond aan de achterzijde
• Recent volledig gerenoveerd en daarbij voorzien van een vernieuwde keuken, badkamer en toiletruimte, tevens is er een
nieuw balkon geplaatst en beschikt de woning van nieuwe elektra en een nieuwe CV-installatie met een nieuwe CV-ketel.
• Fijne, kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van scholen, winkels, een zwembad en kinderboerderij
• Snelle verbinding naar het centrum en de A50

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
144 m2
Perceel
168 m2
Bouwjaar
1969

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Socratesstraat 152, Apeldoorn

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 995.000 en € 1.045.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Apeldoorn

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Apeldoorn . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Apeldoorn en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.06 km

Bushalte

0.14 km

Kinderopvang

0.03 km

Basisschool

0.27 km

Supermarkt

0.83 km

Bioscoop

2.97 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Apeldoorn Sprenkelaar. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5066 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Apeldoorn ligt in de gemeente Apeldoorn, deze gemeente heeft in totaal 164781 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen