Omschrijving

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZITTEN ALLE BEZICHTIGINGSMOMENTEN HELAAS VOL / DUE TO THE OVERWELMING REACTIONS FOR THIS PROPERTY ARE ALL AVAILABLE VIEWING MOMENTS FULLY BOOKED.

Welkom op de Appingedamstraat 48! Deze goed onderhouden en heerlijk ruime tussenwoning is ideaal voor starters en/of gezinnen. Met een woningbreedte van meer dan 6 meter, een totaal van 5 volwaardige slaapkamers, een eigen parkeerplaats met carport, een grote externe berging en een heerlijk ruime tuin op het zuidwesten heeft deze woning genoeg ruimte om jarenlang met plezier te kunnen wonen. De Appingedamstraat ligt dicht bij de opritten van snelweg A325. Daarnaast liggen de basis- en middelbare scholen en winkelcentrum Kronenburg om de hoek. Kom eens kijken en laat je verrassen door deze woning!

We nemen je graag mee door de woning:
Zodra we bij de woning aankomen kunnen we parkeren op eigen terrein, onder de carport. De entree bestaat uit een ruime en lange hal. In de hal bevinden zich de kapstok, meterkast, extra bergruimte en een toilet. Zodra we de woonkamer binnenlopen komen we in een heerlijk ruime en lichte kamer. Het eerste wat direct opvalt zijn de grote raampartijen met zicht op de tuin. Hier valt de woningbreedte van meer dan 6 meter op. De woonkamer heeft meer dan genoeg ruimte en de eettafel bevindt zich in een gedeelte welke betrokken is bij de woonkamer. De keuken zit apart van de woonkamer. Deze is lekker ruim opgezet en beschikt net als de woonkamer over veel daglicht. De keuken is voorzien van veel opbergruimte, een gaskookplaat, een rvs afzuigkap, een vaatwasser en een oven.

De eerste verdieping:
Zodra we naar boven lopen valt direct de ruime overloop op. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Alle 4 de slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van ramen en bieden genoeg daglicht. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en met meer dan 12 m2 vloeroppervlakte is deze meer dan geschikt voor een tweepersoonsbed en een ruime kledingkast. De tweede slaapkamer ligt ook aan de achterzijde en is met bijna 7,5 m2 ook een volwaardige slaapkamer. Tegenover deze slaapkamers bevinden zich nog 2 slaapkamers met respectievelijk 8 m2 en 5,5 m2 vloeroppervlakte. De laatstgenoemde slaapkamer beschikt over een Frans balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een toilet, een wastafel en een spiegel.

De zolder:
Met een vaste trap lopen we door naar de zolder. Op de zolder bevindt zich de grootste slaapkamer van de gehele woning en deze is met meer dan 21 m2 een fijne plek om te verblijven. De slaapkamer op zolder is tevens voorzien van een dakraam en een radiator. Tevens is er nog genoeg opbergruimte aan de overzijde van de gang voor de slaapkamer tegenover de wasruimte. De wasruimte is momenteel voorzien van een wasmachine, droger en een plek voor de cv-ketel.

Bijzonderheden:
* Ruime tussenwoning met 5 volwaardige slaapkamers
* Energielabel C
* Instapklaar
* Woning is voorzien van dubbelglas
* Ruime badkamer met douche, toilet en ligbad
* 4 slaapkamers op de eerste verdieping
* Extra ruime slaapkamer met dakraam op zolder
* Parkeerplaats met carport op eigen terrein
* Ruime berging met licht en elektra
* Ruime achtertuin van ca. 70 m2, gelegen op het zuidwesten
* CV-ketel van bouwjaar 2015 (Vaillant, in eigendom)
* Gelegen op steenworp afstand van winkelcentrum Kronenburg
* Gelegen op 200 meter afstand van basis- en middelbare scholen
* Gelegen op 200 meter afstand van het openbaar vervoer
* Gelegen op 3 minuten lopen van het Groningenpark
* Gelegen op 3 (auto) minuten van oprit A325

Alle VBO koopovereenkomsten van woningen ouder dan 20 jaar worden standaard voorzien van een asbest- en ouderdomsclausule.

Wil je deze leuke tussenwoning bezichtigen? Wees welkom en neem contact met ons op, dan plannen we een ruime bezichtiging in. Wij zijn op werkdagen (vanaf 09.00u t/m 18.00u) te bereiken via 0318-501751 en in de avonduren/het weekend via de Funda contact-button of via info@janzegers.nl.

De informatie betreffende deze woning is door ons en onze partners zorgvuldig samengesteld. De door ons opgegeven informatie is slechts informatief van aard en aan deze ingevoerde teksten en gegevens zijn geen rechten te ontlenen.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
119 m2
Perceel
170 m2
Bouwjaar
1972

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Appingedamstraat 48, Arnhem

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Arnhem

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Arnhem . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Arnhem en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.56 km

Bushalte

0.09 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

0.11 km

Supermarkt

0.63 km

Bioscoop

3.01 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Arnhem Vredenburg. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4748 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Arnhem ligt in de gemeente Arnhem, deze gemeente heeft in totaal 162424 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 11 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen