Omschrijving

Midden in de hippe en centraal gelegen wijk “Lombok”, op steenworp afstand van het centrum van Arnhem gelegen bieden wij deze fantastische benedenwoning met een energielabel C, een heerlijke voortuin en besloten achtertuin aan.
Deze rond 1927 gebouwde woning geeft bij aankomst direct een stoer aangezicht door de robuuste bouw en door het met leisteen bedekte dak.
Met een woonoppervlakte van ca. 90 m2 exclusief de kelderruimte tref je hier een heerlijke benedenwoning met tal van originele details!

Alles dichtbij:
De wijk Lombok staat bekend als een gemoedelijke wijk met vooroorlogse woningen.
De diverse winkels tref om de hoek voor de dagelijkse boodschappen, de supermarkt Hoogvliet, de basisschool Heijenoord, Arnhem Centraal station en de uitvalswegen binnen handbereik maken de wijk tot een gewilde en gezellige locatie om te wonen.
Je loopt hier de voordeur uit en staat binnen no- time in het Bos bij Mariëndaal, maar ook bij de Rijn & Uiterwaarden waar je heerlijk kunt wandelen. Tot slot kun je hier gratis en vergunningsvrij parkeren!

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met glas-in-lood ramen, net toilet met fonteintje, garderoberuimte, toegangsdeur naar de kelder met de meterkastopstelling en voldoende ruimte voor extra opslag.
Trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, heeft een erker met de originele glas-in-loodramen, fraai uitzicht op de voortuin, een marmerenschouw met houtkachel en het originele ornamentenplafond.
De kamer is opgedeeld door de kamer-en-suite met schuifdeuren en vaste kasten en is v.v. een massieve berkenhoutenvloer.
De eetkamer met marmerenschouw en origineel ornamentenplafond staat in verbinding met de serre die middels de schuifdeur toegang biedt tot de besloten achtertuin.
Dit is een heerlijke plek voor een relax momentje met een goed boek.

Via de eetkamer is er tevens een open verbinding naar de moderne in 2017 geplaatste (Ikea) keuken met diverse inbouwapparatuur o.a. een 4-pits gaskookplaat, een AA++ koelkast, vaatwasmachine en veel extra kastruimte.
De vloer is v.v. een hippe antraciet hexagon tegel en er is een toegangsdeur naar de tuin.

Via de keuken kom je bij de slaapkamer op de begane grond die fijn en groen uitzicht op de tuin biedt.
De moderne badkamer grenst aan de slaapkamer en is v.v. een inloopdouche, vloerverwarming, een 2e toilet en een wastafel met meubel.

1e verdieping: Middels vaste trap te bereiken 2e (slaap) kamer met de CV ketel en de wasmachine- droger aansluiting.

Heerlijke tuin:
Deze benedenwoning heeft een heerlijke, groene voortuin op het oosten met een houtopslag v.v. een sedumdak en een besloten achtertuin op het westen.
De achtertuin is beschut gelegen en is onderhoudsarm ingericht met een terras en een handige nis voor extra houtopslag.

Bijzonderheden:
Bouwjaar ca. 1927;
De leienkap en dakgoten zijn in 2001 compleet vernieuwd;
De plafonds in de woonkamer zijn geïsoleerd;
De gehele begane grondvloer is geïsoleerd;
Er is een nieuwe gasleiding naar de keuken aangebracht;
Bitumen daken achterzijde vernieuwd in november 2016;
Dakgoot voorzijde aangepakt en v.v. een nieuwe coating augustus 2019;
Buitenschilderwerk in augustus 2019 uitgevoerd;
Verzamelput achterzijde vervangen in maart 2021;
De riolering is vernieuwd vanaf de badkamer tot de voordeur eind 2021;
De achterzijde van de woning op de begane grond is v.v. rolluiken;
CV ketel Nefit Trendline- bouwjaar 2018, laatste onderhoud in maart 2022 uitgevoerd;
Schoorsteenkanaal in juli 2022 geveegd;
Houten kozijnen v.v. grotendeels dubbel glas, glas-in-lood ramen zijn v.v. voorzetramen;
De slaapkamers zijn v.v. nieuwe kozijnen (draaiende delen) en dubbel glas;
Twee originele marmeren schouwen, geornamenteerde stuukplafonds, originele en suite met suitedeuren en kasten, diverse glas-in-loodramen, granitovloeren in de hal/gang en toilet;
Massieve berkenhouten vloer in de woonkamer;
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt;.
Actieve Vereniging van Eigenaars (VvE) met de bovenburen, het onderhoud wordt in goed overleg uitgevoerd. De vereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft een gezamenlijke opstalverzekering echter geen maandelijkse bijdrage- hiervoor zal een intentieverklaring worden afgegeven;
Aanvaarding in overleg- bij voorkeur per september 2022.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
90 m2
Perceel
159 m2
Bouwjaar
1927

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Oranjestraat 119, Arnhem

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 335.000 en € 385.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Arnhem

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Arnhem . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Arnhem en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.2 km

Bushalte

0.07 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

0.52 km

Supermarkt

0.03 km

Bioscoop

1.51 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Arnhem Lombok. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5959 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Arnhem ligt in de gemeente Arnhem, deze gemeente heeft in totaal 162424 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 40 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen