Omschrijving

ZEER FRAAIE EINDWONING IN RUSTIGE WIJK EN KINDVRIENDELIJKE BUURT

In de kindvriendelijke wijk Oldenbarneveld en nabij het centrum van Barneveld is staat deze recent flink onderhanden genomen eindwoning. Wat te denken van de nieuwe eigentijdse keuken met diverse luxe inbouw apparatuur, badkamer met zwevend toilet, stortdouche en vloerverwarming. De woning is voorzien van airconditioning, kunststof kozijnen, rolluiken en 10 zonnepanelen van slechts zes maanden oud. Over de gehele breedte van de tuin bevindt zich een heerlijke ruime veranda, ziet u zich hier al zitten tijdens een zwoele zomeravond?


Indeling

Begane grond

Via de voordeur bereikt u de entree met vaste trap naar de eerste etage, meterkast, toilet, en de woonkamer. De entree is licht van kleurstelling en beschikt over dezelfde vloer als de woonkamer.
De woonkamer met gestuukte wanden en houten vloer is tevens voorzien van airconditioning. De moderne keuken beschikt over de nodige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap en koeler. Daarnaast is er veel opbergruimte aanwezig. De keuken biedt net als de woonkamer toegang tot de tuin.

Eerste etage
Via een vaste trap bereikt u de eerste verdieping. De ruime overloop geeft toegang tot de badkamer met vloerverwarming drie slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer voorzien is van een airco die zowel kan koelen als verwarmen, op de overloop is tevens een airco aanwezig voor de overige twee slaapkamers deze kan ook koelen en verwarmen. De vierde slaapkamer is thans in gebruik als was en droog ruimte. Elke slaapkamer is voorzien van een rolluik waardoor het in de zomermaanden heerlijk koel blijft. Op de overloop bevindt zich ook nog een handige wegzet ruimte.

Tuin
De woning is zowel aan de voor en achterzijde voorzien van een onderhoudsvriendelijke tuin, de royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten beschikt over een veranda waar het al vroeg in het seizoen goed vertoeven is.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel gezinnen, de supermarkt is op loopafstand, en het gezellige centrum van Barneveld bent u binnen een paar minuten met de fiets. De uitvalswegen A1 of de A30 bereikt u in drie minuten. Bent u net als ons enthousiast over deze woning? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.
Bijzonderheden:
• Ruime eindwoning
• Vier slaapkamers
• Autoluwe straat
• Tuin gelegen op het zuid westen met veranda
• Nieuwe keuken
• Zonnepanelen
• Airconditioner
• Kunststof kozijnen

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
100 m2
Perceel
172 m2
Bouwjaar
1968

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Leeuwebekstraat 1, Barneveld

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 325.000 en € 375.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Barneveld

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Barneveld . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Barneveld en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.2 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.19 km

Basisschool

0.1 km

Supermarkt

0.39 km

Bioscoop

14.43 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Barneveld Oldenbarneveld. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5784 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Barneveld ligt in de gemeente Barneveld, deze gemeente heeft in totaal 59992 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 9 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen