Omschrijving

De woning Brinkstraat 11 in Lienden is een vrijstaande woning met bouwjaar 2000. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 214 m2. De perceeloppervlakte is 5471 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Vrijstaande woning
Wonen
214 m2
Perceel
5471 m2
Bouwjaar
2000

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Brinkstraat 11, Lienden

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.035.000 en € 1.085.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Lienden

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lienden . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lienden en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

4.41 km

Bushalte

0.53 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

0.79 km

Bioscoop

8.97 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Lienden Lienden. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2292 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Lienden ligt in de gemeente Buren, deze gemeente heeft in totaal 27009 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 14 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen