Omschrijving

Deze goed geïsoleerde, instapklare woning is modern en comfortabel. Bovendien staat hij in een rustige en kindvriendelijke wijk. De woning heeft een charmante, dorpse architectuur en alles is nieuw, fris en goed onderhouden. Je kunt hier zo intrekken!

Begane grond
Je komt binnen in de hal. Hier is ook het toilet, de meterkast en de trap naar boven. Je ziet hier direct dat alles er strak en netjes uitziet. De wanden en plafonds zijn fris wit en er liggen grote donkere vloertegels. Vanuit de hal loop je door naar de tuingerichte woonkamer. De woning heeft een uitbouw van 1,20 meter, dit zorgt voor een ruime woonkamer. Door de openslaande tuindeuren is er volop inval van daglicht. Ook handig; in de trapkast kun je al je voorraad, spelletjes of speelgoed opbergen. Ook hier ziet alles er netjes uit en er ligt een mooie vloer in een neutrale houttint. De woonkamer loopt over in de moderne open keuken. Deze ligt aan de voorzijde en bestaat uit twee tegenover elkaar liggende keukenblokken. Het geheel is uitgevoerd in off white met een grijs werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelvriescombinatie, combioven/magnetron en een vijf-pits gaskookplaat met afzuigkap.

1e verdieping
Op de eerste verdieping is de overloop, de badkamer en zijn er drie slaapkamers. Over de hele verdieping ligt een lichte laminaatvloer. De moderne badkamer is ingericht met een wastafel, een badkamerkast, een toilet en een doucheruimte met glazen deur. Ook zijn de slaapkamers aan de achterkant van de woning, voorzien van hordeuren en horren. Het geheel is uitgevoerd in antraciet en wit.

2e verdieping
Via de mooie, open trap kom je op de 2e verdieping. Deze is ideaal voor je eigen gym, speelzolder of werkkamer. Hier kan natuurlijk ook eenvoudig een riante vierde slaapkamer gerealiseerd worden. Een dakraam zorgt voor veel inval van daglicht.

Buiten
Aan de voorzijde van de woning is een tuin met een groene heg. Aan de achterzijde is een ruime, beschutte tuin met schuur. De tuin is ingedeeld met meerdere terrassen en twee grasveldjes. Je kunt dus kiezen waar je gaat zonnen! Door de schuttingen heb je bovendien voldoende privacy. De tuin en de schuur zijn achterom te bereiken. Het achterpad eindigt achter de woning, dus je hebt geen vreemden die langslopen.

Omgeving
Je woont hier in een rustige, nieuwe woonwijk met een gevarieerde mix van bewoners. In het nabij gelegen park kun je mooi wandelen. Er zijn diverse scholen en kinderopvang in de buurt, net als een winkelcentrum en de woonboulevard. Is het mooi weer? Dan kun je heerlijk ontspannen in recreatiegebied Stroombroek. Kleine kinderen maak je blij met een bezoekje aan het land van Jan Klaassen. Het centrum van Doetinchem ligt op fietsafstand. Hier kun je lekker shoppen, eten of een terrasje pakken. Ook is er een rijk verenigingsleven in de stad. Met de auto zit je snel op de A18.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak 123,90 m2
• Perceeloppervlak: 130 m2
• 3 slaapkamers + zolder met mogelijkheid voor 4e kamer
• Instapklaar
• Kindvriendelijke en rustige buurt
• Woning scheidende wanden met ankerloze spouwmuren
• Buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd door een professionele schilder
• Dak op het zuiden (zeer geschikt voor zonnepanelen)
• Energielabel A

Heb je interesse in deze woning?
Bel dan voor een afspraak, wij maken graag tijd voor een bezichtiging.

Of bel je eigen VBO aankoopmakelaar. Je VBO aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd en zorgen. Adressen van collega VBO aankoopmakelaars vind je op Funda of de site van de VBO.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
124 m2
Perceel
130 m2
Bouwjaar
2015

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Roodenbroek 22, Doetinchem

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 375.000 en € 425.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Doetinchem

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Doetinchem . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Doetinchem en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.41 km

Bushalte

0.4 km

Kinderopvang

0.22 km

Basisschool

0.87 km

Supermarkt

0.82 km

Bioscoop

1.92 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Doetinchem Wijnbergen-het Westem. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3213 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Doetinchem ligt in de gemeente Doetinchem, deze gemeente heeft in totaal 58270 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen