Omschrijving

Op een heerlijk rustige locatie in Ermelo-Oost is deze TUSSENWONING met GROTE VRIJSTAANDE GARAGE gelegen. Vanuit hier loop je zo de uitgestrekte bossen van de Veluwe in en naar de prachtige hei.

Wat dit huis verder zo leuk maakt is onder andere de gezellige zithoek aan de voorzijde met de sfeervolle houtkachel. Daarnaast is de woning aan een looppad gelegen. Hier komt dus geen verkeer langs en ook daardoor is het een hele fijne en kindvriendelijke straat om in te wonen. In totaal zijn er 4 royale slaapkamers aanwezig.

Ideaal is dat naast de achtertuin er ook een riante voortuin is. Vanuit de voortuin is er zicht op veel groen en met genoeg mogelijkheden voor de kinderen om ook hier te spelen of om te genieten van de zon.

Kom jij ook kijken bij deze uniecke gezinswoning?

Bouwjaar : 1979
Perceeloppervlakte : 181 m²
Woonoppervlakte : circa 112 m²
Isolatie : volledig geïsoleerd
Energielabel : B

Indeling
hal met meterkast en garderobe, U-vormige woonkamer met aan de voorzijde de gezellige zithoek met mooie houtkachel. De nette keuken is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot de achtertuin. Er is voldoende eetruimte voor een eethoek voor 6 personen. In de tussenhal is het toilet te vinden met de trapopgang naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping
overloop, 3 ruime slaapkamers en een licht betegelde badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet. Vanuit de badkamer toegang tot het balkon.

Tweede verdieping
voorzolder met opstelling van de c.v. ketel en de wasapparatuur, veel bergruimte en nog een 4e slaapkamer voorzien van een dakraam.

Tuin
De achtertuin heeft een afmeting van ongeveer 5.5 x 10 meter en is gelegen op het noorden. Doordat ook de voortuin een mooie afmeting heeft, is er hier de gelegenheid om zowel voor- als achter heerlijk te genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden
Prachtige locatie in Ermelo Oost
Nabij de bossen en de hei
Zowel aan de voor- als achterzijde veel privacy
Grote vrijstaande garage
Rustige locatie om te wonen
Zeer kindvriendelijke buurt

PARKEREN EN BERGING
De vrijstaande stenen garage heeft een oppervlakte van ongeveer 27 m². Dit komt doordat er van oorsprong een garage met aansluitend een fietsenberging gebouwd is. De tussenmuur is verwijderd en het is nu 1 grote ruimte.

BEZICHTIGING
Wij nodigen je graag uit om deze woning vrijblijvend te bezichtigen. Tijdens deze bezichtiging krijg je een goede indruk van het huis en kan je op je gemak rondkijken. Daarnaast ontvang je via de e-mail van ons de uitgebreide brochure met de lijst van zaken en de aanvullende informatielijst. Heb je vooraf vragen? Je kan altijd contact opnemen met ons kantoor.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
112 m2
Perceel
182 m2
Bouwjaar
1979

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Kamperfoeliehof 29, Ermelo

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 395.000 en € 445.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Ermelo

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Ermelo . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Ermelo en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.64 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.14 km

Basisschool

0.14 km

Supermarkt

0.75 km

Bioscoop

5.47 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Ermelo Ermelo-Oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2651 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Ermelo ligt in de gemeente Ermelo, deze gemeente heeft in totaal 27016 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen