Omschrijving

In perfecte staat van onderhoud deze vrijstaande villa met inpandige garage.
Een Oase van rust en ruimte kunnen we zeker over spreken, op een zeer ruim perceel van 2.025 m² en een besloten tuin met veel privacy.
De degelijk gebouwde woning uit 1987 is in 1999 nog uitgebouwd met een erker, verder zijn in de afgelopen jaren belangrijke zaken vervangen of vernieuwd, te denken aan dit jaar ( 2022 ) de platte daken, zinken randen en nieuwe zinken dakgoten, ook het buitenschilderwerk is van 2022.
Binnen is woning in 2019 op vele plaatsen gemoderniseerd en/of zijn zaken vervangen, te denken aan de badkamer, keuken, HR cv combiketel, stukadoorswerk en schilderwerk. Ook voor extra comfort heeft de woning op de begane grond vloerverwarming.
In de fraaie aangelegde ruime tuin is een overdekte ruimte met jacuzzi en is er achter in de tuin een ruime overdekte veranda met berging/garage.

Indeling
Entree in een mooie ruime hal met vide, in de hal heeft u de meterkast, vanuit de hal heeft u toegang tot de betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, en de werkkamer/ slaapkamer, en naar de L vormige woonkamer met houtkachel, serre, Schuifpui naar het overdekte terras, dichte keuken met keukenblok met diverse inbouwapparatuur, doorgang naar de bijkeuken met aansluiting voor witgoedapparatuur, provisiekast / keldertje en inpandige deur naar de garage, en een buitendeur.

Eerste verdieping
Vanuit de hal is er een prachtige open houten trap naar de verdieping met een zeer ruime overloop , drie ruime slaapkamers en een betegelde badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel ( 2019 ) 2e toilet in een aparte betegelde toiletruimte met wandcloset.

Tweede verdieping
Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar de tweede verdieping welke momenteel in gebruik is als bergzolder maar waar veel mogelijkheden zijn voor het maken van extra kamers.

Balkon
Vanuit een slaapkamer is het mogelijk via een deur op het dak van de garage te komen.

Tuin
Zeer goed onderhouden tuin met veel groen en privacy, en achter in de tuin de overdekte veranda met extra berging.

Bijzonderheden
Geniet hier van rust, een ideale plaats om te onthaasten.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
163 m2
Perceel
2107 m2
Bouwjaar
1987

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Schaapskamp 13, Hierden

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.015.000 en € 1.065.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hierden

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hierden . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hierden en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.44 km

Bushalte

0.58 km

Kinderopvang

1.54 km

Basisschool

1.54 km

Supermarkt

1.51 km

Bioscoop

4.79 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hierden Hierden De Biest. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 362 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hierden ligt in de gemeente Harderwijk, deze gemeente heeft in totaal 48726 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen