Omschrijving

Landelijke wonen/werken (glasvezel aanwezig) altijd al een droom geweest?
Dan kunt u nu uw droom verwezenlijken!
Aan de bosrand van Heumen gelegen vrijstaande woning met grote vrijstaande schuur (90 m²), geschikt voor dubbele bewoning en met nog diverse mogelijkheden.
Ideaal geschikt voor mensen die altijd al een eigen moestuin en eventueel wat kleine dieren hebben willen houden.
Woning is gesplitst in huisnummers 40 en 40 a. Beiden woningen beschikken over een eigen ingang, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer(s), bergruimten en tuin. Mogelijkheden om op eenvoudige wijze woningen bij elkaar te betrekken tot één woning.
Gelegen nabij bosrand van het Heumense Bos, camping Heumens Bos en op ca. 10 minuten loopafstand van de Overasseltse en Hatertse Vennen
Op ca. 10 autominuten van Nijmegen.
Fietsroute naar Nijmegen centrum ca. 25 minuten.
Nabij op-afrit A73.

Ligging:
Heumen is één van de vier kerkdorpen van de Gemeente Heumen. Prachtig gelegen tussen de rivier de Maas, het Maas-Waalkanaal, natuurgebied de Erpenwaai en de Heumense Bossen.
In het dorp wonen ongeveer 1875 inwoners. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven. Er zijn verenigingen voor: voetbal, korfbal, skate-/skeeler- & natuurijs, tennis, judo, carnaval, biljart, vogelliefhebbers en er is een jeugdvereniging en niet te vergeten het St. Georgiusgilde één van de oudste gilden van Nederland.
Aanwezige voorzieningen in het dorp zijn o.a. de basisschool St. Joris, café/cafetaria, skate-skeeler-schaatsshop, jachthaven, manege en een verenigingsgebouw.
Bezienswaardigheden zijn o.a. het gedenkteken bij de sluis dat herinnert aan de meidagen van 1940 toen hier kort maar fel werd gestreden tegen de Duitse invallers.
Het fraaie 16e- eeuwse gotische kerkje van Heumen met een reliëfsteen die ons herinnert aan de slag op de Mookerheide in 1574.
Het atelier(museum) van Jac Maris aan de Looistraat te Heumen en het rentmeestershuis aan de Dorpsstraat zijn eveneens een prachtige bezienswaardigheden. Via een pad langs het rentmeesterhuis komt u op de Maasdijk vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de uiterwaarden. Als u de Maasdijk vervolgt komt u langs een aantal dijkdoorbraken de zogenaamde “kolken”. Een stuk ongerepte natuur waar u heerlijk kunt wandelen en/of vissen.

INDELING:
Huisnummer 40:
Voorportaal met meterkast, doorgang naar lichte woonkamer met zithoek, eethoek, trapkast en opgang naar eerste verdieping.
Gesloten zitkeuken met keuken voorzien van keukenblok met afzuigkap, trapkast, toegang tot cv-ruimte (Nefit Proline bwj 2012) en badkamer, meterkast voorzien van krachtstroom en aanbouw met toegangsdeur naar buiten.
Eerste verdieping:
Overloop met lichtkoepel en een muurkast daaraan gelegen 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien van dakkapel, houten kozijnen v.v. enkel glas, radiatoren en rolluiken.

Huisnummer 40a:
Hal met doorgang naar lichte woonkamer met mdf-plafond en wanden, dubbele beglazing, trapkast en opgang naar eerste verdieping. Doucheruimte met wastafel, bergkast, witgoedaansluitingen. Keuken met afzuigkap, inductiekookplaat en vaatwasser, doorgang naar bijkeuken met bergkast en toiletruimte.
Eerste verdieping:
Overloop met lichtkoepel, 3 muurkasten en 3 slaapkamers waarvan 1 voorzien van een dakkapel.


TUIN
Grote volledig omheinde tuin rondom de woning met 2 opritten, gazon, borders met vaste planten en een vrijstaande schuur van 90 m².
Veel zon- en schaduwplekken.
Ideale plaats voor de rustzoeker !


BIJZONDERHEDEN
Het oudste gedeelte van de woning is gebouw in ca. 1910. Eind jaren 50 heeft men om deze buiten gevel muren opgetrokken. In 1990 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd.
Woning is uitermate geschikt voor dubbele bewoning.
Op eenvoudige wijze kan er ook weer 1 woning van worden gerealiseerd.

- hard houten kozijnen
- dakisolatie (steenwol voorzijde woning/ geïsoleerde dakplaten achterzijde woning
- grotendeels voorzien van handmatig te bedienen rolluiken
- begane grond voorzien van isolerende beglazing
- tuin rondom de woning
- vrij uitzicht voorzijde woning
- Energielabel D (beide woningen)/ energieverbruik per woning ca. € 115,= per maand.
- gunstige ligging plaatsing zonnepanelen
- krachtstroom in de garage aanwezig

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
191 m2
Perceel
254 m2
Bouwjaar
1955

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Vosseneindseweg 40, Heumen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 275.000 en € 325.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Heumen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Heumen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Heumen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.81 km

Bushalte

1.24 km

Kinderopvang

0.66 km

Basisschool

1.27 km

Supermarkt

2.53 km

Bioscoop

2.29 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 60 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Heumen ligt in de gemeente Heumen, deze gemeente heeft in totaal 16569 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen