Omschrijving

In hartje Malden hebben wij voor u dit leuke en royale 3-kamer appartement te koop.
Het lichte appartement is gelegen op de eerste woonlaag van het complex Centrum Staete Malden.
Via het centrale portiek kunt u zowel met de lift als het trappenhuis naar uw appartement.
Het appartement beschikt over een royale en lichte woonkamer met open keuken (in totaal 67m²!). De keuken is van het bouwjaar 2001 en heeft, naast een leuke eetbar diverse inbouwapparatuur o.a. een keramische kookplaat, afzuigkap, hete luchtoven (2018), vaatwasser (2020) en een koelkast. Vanuit de tv-hoek kunt u via 2 openslaande tuindeuren naar het zonnige en royale balkon van maar liefst 15 m². Vanuit hier kijkt u leuk weg over het Kerkplein, de basisschool en het gezellig terras van de het restaurant “De 10”. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een royale zit- en eethoek.
Vanuit de woonkamer is er een doorgang tot de ouderslaapkamer (15m²) met doorgang naar de ruime badkamer (9,5m²) met dubbele wastafel, douchecabine, ligbad en 2e toilet. Vanuit de badkamer komt u in de hal terecht. Vanuit deze centrale hal (10m²) is de 2e slaapkamer (9m²) te bereiken, de royale walk-in closet (4m²), de meterkast (10 groepen), de toiletruimte en de inpandige berging (6,5m²) met witgoedaansluitingen, veel bergruimte, cv-ketel combiketel (Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24A; bwjr. 2015) en de mechanische ventilatie-box.
Daarnaast heeft dit appartement de beschikking over een 2 parkeerplaatsen (via lift te bereiken) in de overdekte parkeergarage en een bergplaats (5,5m²).
Al met al een uniek appartement met alle denkbare voorzieningen op loopafstand o.a. gezondheidscentrum, winkels, openbaar vervoer, horeca, bioscoop, cultureel centrum en het gemeentehuis.
Plan snel een bezichtiging en we praten u volledig bij over dit appartement(encomplex).

Ligging:

Malden is naast Heumen, Overasselt en Nederasselt een van de vier kerkdorpen van de gemeente Heumen.
Met meer dan 12.000 inwoners is Malden het grootst van deze kerkdorpen en krijgt het een enigszins stedelijk karakter.
Prachtig gelegen tussen het Maas-Waalkanaal en de Maldense en Groesbeekse bossen is het hier prettig wonen.
Het gemeentehuis, zorgcentrum, politiebureau, cultureel centrum, bioscoop, zwembad, sportscholen en sportvelden, zweefvliegveld en niet te vergeten het vernieuwde winkelcentrum, Malden heeft het allemaal.
Veel mensen verhuizen graag van de stad Nijmegen naar Malden, men woont hier gemoedelijk en nagenoeg alle voorzieningen zijn aanwezig.
Malden biedt dus een zeer gewilde combinatie van wonen in een groene, rustige omgeving met de voorzieningen van een grote stad in de directe nabijheid. Denk hierbij aan de universiteiten, ziekenhuizen en het bedrijfsleven met de daarbij behorende werkgelegenheidIndeling
Centrale ingang appartementencomplex, liftinstallatie, trappenhuis en galerij naar het appartement.
Royale hal met meterkast, inloopkast, toiletruimte, inpandige berging met witgoedaansluitingen en cv-combiketel, doorgang naar slaapkamer, badkamer en woonkamer met open keuken.
Vanuit de woonkamer toegang tot balkon en ouderslaapkamer.

Bijzonderheden

Royale lichte woon-eetkamer met open keuken (67m²) met openslaande tuindeuren naar balkon op het zuidoosten.
Open keuken met eetbar en diverse inbouwapparatuur.
Badkamer met 2 wastafels, ligbad, douche en 2e toilet.
Royale slaapkamers van respectievelijk 15m² en 9m².
Elektrisch bedienbare zonwering aan voorzijde.
Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder alsmede over een berging in het souterain.
Liftinstallatie, mechanische ventilatie en glasvezelkabel aanwezig.
Appartement is volledig geïsoleerd.
De servicekosten voor de actieve Vereniging van Eigenaren bedragen € 189,03
per maand (inclusief de 2 parkeerplaatsen).
Winkelvoorzieningen, openbaar vervoer, basisscholen, gezondheidscentrum, eetgelegenheden, bioscoop, gemeentehuis en het Maldens Bos op korte afstand van het appartementencomplex.
Op slechts 10 autominuten en ca. 20 minuten fietsafstand van ziekenhuizen en universiteit.
Goede aansluitingen op A73 en A50.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
128 m2
Perceel
2284 m2
Bouwjaar
2001

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Broekkant 8, Malden

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 345.000 en € 395.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Malden

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Malden . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Malden en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.56 km

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.08 km

Basisschool

0.08 km

Supermarkt

0.26 km

Bioscoop

0.02 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Malden Malden-West. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2933 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Malden ligt in de gemeente Heumen, deze gemeente heeft in totaal 16569 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 12 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen