Omschrijving

Deze woning bezichtigen? Via onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT maandag 4 juli 2022 20:00 UUR.

Indeling
Bosweg 1 Epse
Midden in de natuur, op een prachtig perceel van 4480 m2, staat deze geheel gelijkvloerse bungalow met een inhoud van 675m3 en een woon oppervlak van 150m2. Aan de overzijde van de Lochemseweg loopt u zo het bos in en vanaf de openbare weg ligt het huis verscholen in de schitterende bostuin.
Hier woont u op een heerlijke locatie in het Epserbos en heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. De Hanzesteden Zutphen en Deventer zijn vlakbij en u woont op slechts 2 km afstand van de oprit naar de A1 waardoor Apeldoorn, Utrecht en Amsterdam (ongeveer een uur) dichterbij zijn dan u denkt. Naar het oosten toe ligt ook Enschede op een klein uurtje rijden. Geniet van de rust, ruimte en prachtige natuur waarbij vogels, eekhoorns en andere dieren zich graag laten zien in de tuin.

Indeling:
Via de lange overdekte entree (10 m) komt u bij de voordeur van deze gelijkvloerse bungalow. Vanuit de hal zijn de woon-/eetkamer, de wasruimte, het gastentoilet met fonteintje, en een van de slaapkamers te bereiken. Tegenover het toilet is een ruime garderobe. De massief beuken parketvloer van Bruynzeel ligt in een groot deel van de bungalow.

De woonkamer staat in verbinding met de eetkamer. De brede erker, open haard, lichtkoepels en schuifpui zorgen samen met de parketvloer voor een leefruimte met sfeer. De woonkamer is verdeeld in een ruim zitgedeelte en een plek voor o.a. een vleugel. Hier kijkt u uit op de, op het zuiden gelegen, tuin en de omliggende bossen.

De eetkamer grenst aan het, gedeeltelijk, overdekte terras en is groot genoeg om samen met familie of vrienden van het diner te genieten. In de eetkamer is een brede doorgang naar de keuken, voorzien van een hoekopstelling met apothekerskast en diverse inbouwapparatuur. In de keuken is een deur naar het terras.
Er zijn drie ruime slaapkamers, waarvan een met een deur naar de tuin. Deze slaapkamer, ingericht als masterbedroom, heeft een meer dan 4 meter brede kastenwand met schuifdeuren. De overige slaapkamers zijn groot genoeg om in te delen als tweepersoonskamer. Vanuit het halletje is de badkamer met een ligbad, aparte douche, tweede toilet en een dubbel wastafelmeubel te bereiken.

In de wasruimte, waar onder andere ruimte is voor een vriezer en de wasapparatuur, is een deur naar de eerste garage. Zo heeft u genoeg ruimte voor twee auto’s, de fietsen en andere spullen. Beide garages zijn voorzien van een sectionaaldeur, waarvan een elektrisch bedienbaar is. Rechts van de garages staat een houten berging die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor het tuingereedschap.

Exterieur:
Rondom de bungalow ligt een prachtige, bomenrijke tuin waar u optimale privacy ervaart. Geniet op het ruime terras van het prachtige uitzicht en de vogels, eekhoorns en andere dieren die zich hier regelmatig laten zien.

Bijzonderheden:
- Kunststof kozijnen, voorzien van isolerende beglazing
- De voordeur en het kozijn zijn van meranti hout
- De bungalow heeft dak-, gevel- en vloerisolatie
- Verwarming via heteluchtverwarming (Brink Allure, ca. 2000), aangesloten op een Chronoterm Modulation thermostaat
- Warm water via een gasgestookte boiler (145 liter inhoud)
- Op het dak liggen 20 zonnepanelen (2015) met een vermogen van 5000Wp
- De wateronthardingsinstallatie (Lubron) is in 2014 geplaatst
- Onderhoudsvriendelijke bungalow dankzij kunststof kozijnen en Trespa boeidelen
- Glasvezelaansluiting aanwezig
- Energielabel
- Overdracht via Nationale Notaris


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
150 m2
Perceel
4436 m2
Bouwjaar
1989

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Bosweg 1, Epse

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 965.000 en € 1.015.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Epse

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Epse . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Epse en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.1 km

Bushalte

0.43 km

Kinderopvang

0.21 km

Basisschool

0.51 km

Supermarkt

1.77 km

Bioscoop

4.4 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Epse Epse. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1089 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Epse ligt in de gemeente Lochem, deze gemeente heeft in totaal 33948 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 25 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen