Omschrijving

Op zoek naar een royale en comfortabele familie woning op een rustige en zeer gewilde locatie? 10 minuutjes fietsen vanaf Nijmegen centrum ligt deze nette en goed onderhouden tweekapper met een diepe achtertuin van maar liefst 16 meter! Met een gezellige overkapping kunt u hier van het vroege voorjaar tot het late najaar van het buiten leven genieten….De tuin is aan de achterzijde vrij van bebouwing en omringd door veel groen waardoor er sprake is van veel privacy! De woonkamer is uitgebouwd, dus veel leefruimte op de begane grond. Een royale, luxe keuken (2017) aan de voorzijde en een ruime zitkamer aan de achterzijde. De woning heeft 4 slaapkamers. De aangebouwde garage en losse houten berging bieden ruim voldoende opslag ruimte.

U heeft daarnaast nog de beschikking over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en er zijn groene speelgelegenheden in de wijk. Ook allerlei andere voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, restaurantjes, supermarkten, openbaar vervoer én de fietsbrug naar Nijmegen zijn in Lent aanwezig!

Hier zult u een fijn familie huis aan hebben. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bouwjaar: 1992.
Inhoud : ca. 466 M3
Perceel 406 M2
Woonoppervlak: 120 M2


Indeling
Entree, toilet (zwevend) met fonteintje, moderne meterkast. Uitgebouwde woonkamer met aan de voorzijde een luxe open leefkeuken (2017) voorzien van diverse inbouwapparatuur (AEG) te weten een inductie kookplaat, vaatwasser, Combi-oven en een koelkast. De afzuigkap is van Whirlpool. Aan de achterzijde bevindt zich de royale zitkamer en kun je via de dubbele schuifpui naar het terras in de gezellige achtertuin. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een siergrindvloer met vloerverwarming, de strak gestucte plafonds zijn voorzien van inbouwspots. De garage is vanuit de voorzijde en vanuit de achtertuin toegankelijk en biedt veel bergruimte. De eigen oprit heeft plaats voor minimaal 2 auto’s.

Eerste verdieping
Overloop, 3 nette slaapkamers (resp. 8,8 en 15 M2). Badkamer voorzien van een douche, zwevend toilet, en een wastafel met spiegel.


Tweede verdieping
Bereikbaar door middel van een vaste trap. Voorzolder met CV-opstelling en witgoed aansluitingen. Vierde slaap- of werkkamer voorzien van een nette laminaat vloer en een groot velux dakraam.

Tuin
• Diepe onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping gelegen op het Zuidoosten
• Veel privacy in de achtertuin omringd met veel groen


Bijzonderheden

• 14 stuks zonnepanelen (2020)
• Vloerverwarming woonkamer en keuken
• 2 parkeerplaatsen op eigen perceel
• Diepe onderhoudsvriendelijke tuin met overkapping gelegen op het Zuidoosten
• Veel privacy in de achtertuin omringd met veel groen
• Royale begane grond met uitbouw (62,4 M2)
• Vele voorzieningen in de buurt waaronder ook openbaar vervoer, scholen en restaurantjes
• Kindvriendelijke locatie in doodlopend straatje

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
120 m2
Perceel
290 m2
Bouwjaar
1992

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Haagbeukstraat 22, Lent

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 475.000 en € 525.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Lent

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lent . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lent en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1 km

Bushalte

0.2 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

1.38 km

Bioscoop

1.4 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Lent Lent. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1993 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Lent ligt in de gemeente Nijmegen, deze gemeente heeft in totaal 177359 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen