Omschrijving

De woning Kastanjehof 1 in Wezep is een hoekwoning met bouwjaar 2012. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 87 m2. De perceeloppervlakte is 106 m2.


Type
Hoekwoning
Wonen
87 m2
Perceel
106 m2
Bouwjaar
2012

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

0.3 km

Bushalte

0.36 km

Kinderopvang

0.2 km

Basisschool

0.52 km

Supermarkt

0.51 km

Bioscoop

8.61 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Kastanjehof 1 in Wezep is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 180.000 en € 230.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 195.000 en € 245.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Wezep. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Wezep per jaar

Aantal te koop staande woningen in Wezep

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Wezep Wezep-Centrum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2577 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Wezep ligt in de gemeente Oldebroek, deze gemeente heeft in totaal 23646 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 31 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen