Omschrijving

De woning Henri Viottastraat 11 in Dieren is een tussenwoning met bouwjaar 1962. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 70 m2. De perceeloppervlakte is 163 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Tussenwoning
Wonen
70 m2
Perceel
163 m2
Bouwjaar
1962

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Henri Viottastraat 11, Dieren

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 225.000 en € 275.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Dieren

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Dieren . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Dieren en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.57 km

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

0.46 km

Basisschool

0.28 km

Supermarkt

0.58 km

Bioscoop

13.38 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Dieren Dieren-West boven spoorlijn. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2195 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Dieren ligt in de gemeente Rheden, deze gemeente heeft in totaal 43525 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 17 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen