De Hoenderkampen 6

4174HE, Hellouw

Niet in verkoop

De woning De Hoenderkampen 6 in Hellouw is een tussenwoning met bouwjaar 2009. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 94 m2. De perceeloppervlakte is 103 m2.


Duurste huizen in Hellouw

Duurste huizen?


Type
Tussenwoning
Wonen
94 m2
Perceel
103 m2
Bouwjaar
2009

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van De Hoenderkampen 6 in Hellouw is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 170.000 en € 220.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 185.000 en € 235.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Hellouw? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hellouw. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Hellouw.

woningmarkt image

Treinstation

7.88 km

Bushalte

0.31 km

Kinderopvang

2.18 km

Basisschool

0.37 km

Supermarkt

2.5 km

Bioscoop

8.96 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen