Omschrijving

De woning Populierenstraat 49 in Boven-Leeuwen is een vrijstaande woning met bouwjaar 1992. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 135 m2. De perceeloppervlakte is 399 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL



Type
Vrijstaande woning
Wonen
135 m2
Perceel
399 m2
Bouwjaar
1992

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Populierenstraat 49, Boven-Leeuwen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 445.000 en € 495.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Boven-Leeuwen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Boven-Leeuwen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Boven-Leeuwen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.43 km

Bushalte

0.98 km

Kinderopvang

0.15 km

Basisschool

0.46 km

Supermarkt

1.65 km

Bioscoop

8.15 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Boven-Leeuwen Kern Boven-Leeuwen. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3047 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Boven-Leeuwen ligt in de gemeente West Maas en Waal, deze gemeente heeft in totaal 19324 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 51 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen