Omschrijving

De woning Landstraat 75 in Delfzijl is een appartement met bouwjaar 1984. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 75 m2. De perceeloppervlakte is 688 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Delfzijl

Duurste huizen?


Type
Appartement
Wonen
75 m2
Perceel
688 m2
Bouwjaar
1984

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Landstraat 75 in Delfzijl is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 120.000 en € 170.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 125.000 en € 175.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Delfzijl? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Delfzijl. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Delfzijl.

woningmarkt image

Treinstation

0.08 km

Bushalte

0.07 km

Kinderopvang

0.52 km

Basisschool

0.79 km

Supermarkt

0.18 km

Bioscoop

22.81 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen