Omschrijving

De woning 't Loug 22 in Spijk is een vrijstaande woning met bouwjaar 1910. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 120 m2. De perceeloppervlakte is 625 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
Vrijstaande woning
Wonen
120 m2
Perceel
625 m2
Bouwjaar
1910

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

7.53 km

Bushalte

0.14 km

Kinderopvang

0.32 km

Basisschool

0.34 km

Supermarkt

5.13 km

Bioscoop

26.84 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van 't Loug 22 in Spijk is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 70.000 en € 120.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 75.000 en € 125.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Spijk. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde huizenprijs in Spijk per jaar

Aantal te koop staande woningen in Spijk

Omgeving

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 21.937

per huishouden

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen