Omschrijving

De woning Ubbenasingel 17 in Spijk is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 1955. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 90 m2. De perceeloppervlakte is 410 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Duurste huizen in Spijk

Duurste huizen?


Type
2-onder-1-kap
Wonen
90 m2
Perceel
410 m2
Bouwjaar
1955

Woningmarkt

Woningwaarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is:
Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket.

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 175.000 en € 225.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Spijk? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Spijk. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Spijk.

woningmarkt image

Treinstation

7.5 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.17 km

Basisschool

0.24 km

Supermarkt

0.18 km

Bioscoop

26.93 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen