Omschrijving

De woning Kolholsterweg 10 in Zijldijk is een tussenwoning met bouwjaar 1920. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 119 m2. De perceeloppervlakte is 620 m2.


Duurste huizen in Zijldijk

Duurste huizen?


Type
n.n.b.
Wonen
119 m2
Perceel
620 m2
Bouwjaar
1920

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Kolholsterweg 10 in Zijldijk is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 100.000 en € 150.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 105.000 en € 155.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Zijldijk? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zijldijk. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Zijldijk.

woningmarkt image

Treinstation

2.97 km

Bushalte

2.29 km

Kinderopvang

2.46 km

Basisschool

2.41 km

Supermarkt

2.32 km

Bioscoop

27 km

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zijldijk Verspreide huizen 't Zandt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 11 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zijldijk ligt in de gemeente Eemsdelta, deze gemeente heeft in totaal inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 17 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen