Omschrijving

DEZE WONING BEZICHTIGEN? DAT KAN! STUUR ONS KANTOOR EEN BERICHT.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

BIEDEN VANAF € 415.000,-

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN.

Indeling
Goed onderhouden ruime twee onder één kap woning gelegen in de gewilde woonwijk Ruischerwaard. Heel bijzonder aan dit huis is de enorm grote, zonnige woonkamer. Verder heeft de woning een ruime badkamer met ligbad en separate douche en is er een tweede toilet aanwezig. Er zijn maar liefst 4 slaapkamers aanwezig en een aparte ruimte voor een wasmachine en wasdroger. Ook is er een royale inpandige garage aanwezig.

Indeling binnen
Via de voordeur kom je direct in de gang waar de trap naar de twee bovenste verdiepingen is en waar het toilet en de deur naar de inpandige garage zijn. Vervolgens kom je in de zeer royale woonkamer, met twee schuifpuien naar de zonnige tuin. De linker schuifpui naar het terras gaat moeilijk open en dicht. Hier zullen nieuwe kogels/rollers ingezet moeten worden. Er is een open keuken aanwezig, met voldoende ruimte voor een grote eettafel. De inpandige garage heeft veel ruimte en is ook bereikbaar door een extra deur in de garagedeur zelf. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. Ook is er een ruimte waar de CV Ketel in staat. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers en er is een aparte ruimte voor de wasmachine en de wasdroger. De deur van deze ruimte kan niet gesloten worden. De scharnieren dienen vervangen te worden.

De originele plattegrond van de woning is nog aanwezig.

Buiten
Aan de voorkant van het huis is er een eigen parkeerplaats met eigen oprit. En er is een voortuin aanwezig. Deze zou ook gebruikt kunnen worden voor het parkeren van een tweede auto. Het huis is niet alleen bereikbaar via de voordeur, maar ook door een extra deur in de garage, waardoor je via de inpandige garage zo de gang in loopt. De woning heeft geen achterom. Achter is er een tuin aanwezig welke grenst aan water en aan een park. De tuin heeft vrij uitzicht en ligt op het zuiden.

Omgeving
De woning is gelegen nabij een benzinepomp en winkels aan de Rijksweg, alsmede het winkelcentrum in Leeweborg. Er is een goede bus verbinding naar de binnenstad, maar met de fiets ben je in 15 minuten op de Grote Markt. Ook is er in de buurt een Transferium met gelegenheid. De wijk is omsloten door diverse uitvalswegen, je bent snel de stad uit en zit zo op meerdere snelwegen. Voor ontspanning zit je op loopafstand van diverse wandelgebieden en sportgebieden zoals Kardinge en het Bevrijdingsbos. Maar ook in Roegwold en Woudbloem kun je heerlijk wandelen. De woonwijk Ruischerwaard, is een gezellige, kindvriendelijke en rustige wijk.

Bijzonderheden
Bouwjaar is 1998.
De woning heeft energielabel A.
Verwarming en warm water middels Cv-ketel.
Buiten schilderwerk is in 2020 uitgevoerd.
Woning heeft deels kunststof kozijnen, het hele huis is voorzien van dubbel glas.
Parkeren op eigen terrein, er is een eigen oprit.
Het woonoppervlakte is 273 vierkante meter.
Er is een subsidie van €10.000 euro, deze zal aan de nieuwe koper overgedragen worden.
(Kadastraal bekend bij gemeente Noorddijk, sectie B).
Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte.
Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan.
Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
134 m2
Perceel
272 m2
Bouwjaar
1998

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Damsterwaard 105, Groningen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 565.000 en € 615.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Groningen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Groningen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Groningen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.22 km

Bushalte

0.31 km

Kinderopvang

0.45 km

Basisschool

0.56 km

Supermarkt

0.35 km

Bioscoop

2.93 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Groningen Ruischerwaard. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 6045 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Groningen ligt in de gemeente Groningen, deze gemeente heeft in totaal 233273 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 8 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen