Omschrijving

WONEN IN EEN OASE VAN RUST EN GROEN
Het betreft een sfeervolle en praktisch ingedeelde twee-onder-één-kapwoning, met in de huidige situatie vier slaapkamers, een garage met oprit voor meerdere auto’s en een zonnige tuin. De woning is voorzien van een luxe laminaatvloer in de woonkamer, netjes afgewerkte wanden, goed isolerende kunststofkozijnen (2017) en zeeën van licht.

De woning is gelegen in de geliefde en rustige wijk “Oosterhaar” van Haren. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden zorgen ervoor dat het een populaire woonbestemming is voor jong en oud. Op loopafstand van winkelcentrum Oosterhaar met o.a. een Jumbo supermarkt en verschillende speciaalzaken. Het treinstation van Haren ligt op ongeveer 1 kilometer van de woning en het Centrum van Haren ligt op fietsafstand (7 min). De wijk wordt gewaardeerd als een sociaal veilige, groene en kindvriendelijke buurt.

De indeling is als volgt:

Via de oprit bereikt u de entree van de woning. Bij binnenkomst treft u een hal aan met aan de linkerzijde het toilet en rechts de toegangsdeur naar de woonkamer.

De lichte en royale woonkamer is, net als de keuken, afgewerkt met een sfeervolle laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is het heerlijk genieten van de groene omgeving.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken. Het gaat om een semi-open keuken, voorzien van een elektrische kookplaat, oven en een koel-/vriescombinatie. Opvallend is de hoeveelheid opbergruimte en de prettige lichtinval. Via de bijkeuken bereikt u de garage (met ruime bergzolder) en de tuin.

De tuin is gelegen op het noordwesten, is omringd door groen en biedt daarnaast veel privacy. Op het terras achterin de tuin, kunt u vrijwel de gehele dag van de zon genieten.

Met de trap naar de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers en de badkamer aan. Het gaat om twee ruim bemeten en vierkante kamers. De derde slaapkamer is compacter van formaat. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en is uitgerust met een wastafel met kasten en bovenspiegel, ligbad, douche en een tweede toilet.

Met de trap naar de tweede verdieping. Via de overloop bereikt u de vierde slaapkamer. Deze kamer is royaal van formaat en beschikt over twee dakramen.

Kortom, een lichte en praktisch ingedeelde twee-onder-één-kapwoning, met vele (nieuwe) indeelmogelijkheden, een zonnige tuin en gelegen in een kindvriendelijke buurt.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 1976
- Energielabel: C
- Woonoppervlakte: ca. 117 m2 (meetrapport aanwezig)
- Verwarmde stenen garage (ca. 19 m2)
- Gelegen op een groot perceel grond: ca. 340 m2
- Rustig gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk Oosterhaar
- Eigen oprit voor meerdere auto’s
- Royale en zonnige achtertuin op het noordwesten
- 4 slaapkamers
- Uitbreiding mogelijk; uitbouw achterzijde begane grond en/of plaatsen dakkapel
- Bijna volledig voorzien van kunststofkozijnen (2017)
- Vloerisolatie aangebracht in kruipruimte (2018)
- Cv-ketel: Remeha Tzerra (2020)
- Oplevering: per direct

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
117 m2
Perceel
338 m2
Bouwjaar
1976

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Witveen 30, Haren Gn

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 445.000 en € 495.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Haren Gn

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Haren Gn . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Haren Gn en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.16 km

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

0.16 km

Basisschool

0.42 km

Supermarkt

0.48 km

Bioscoop

4.87 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen