Omschrijving

Twee-onder-één-kap jaren ’30 woning in Hoogezand!

Woning met 3 slaapkamers op verdieping en een oprit met ruime garage, gelegen aan Sportterreinstraat 41, 9602 EA te Hoogezand.

Op een zeer centraal gelegen locatie, bevindt zich deze twee-onder-één-kap-woning met ruime woonkamer, oprit met ruime garage en een kelder.
Deze woning met het jaren ’30 karakter heeft een gesloten keuken en een ruime woonkamer, daarnaast zijn er 3 slaapkamers op de verdieping en is er een kelder aanwezig.

Hoogezand heeft alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, vanaf de woning is het dan ook op loop/fietsafstand allemaal te bereiken. U vindt in de nabije omgeving verschillende supermarkten, ambachtelijke zaakjes, drogisterijen, speciaalzaken en discountwinkels, maar ook restaurants en afhaalzaken. Ook het openbaar vervoer, zoals trein en bus, zijn op steenworpafstand van deze prachtige locatie. Vanaf Station Martenshoek rijdt er ieder kwartier een trein richting de binnenstad van Groningen, of de andere kant op richting Winschoten. Diverse overige voorzieningen, zoals scholen, sportcomplexen, zwembad, sporthal, hockey- en voetbalvelden vindt u ook in de buurt. Kortom, zeer centraal gelegen en slechts 15 autominuten gelegen van de Stad Groningen!

Het woonhuis betreedt u via de voordeur en hal. Links van de voordeur bevindt zich de ruime woonkamer en rechts is een deur naar de gesloten keuken met toegang tot de kelder en de achterhal met wasmachine-aansluiting, toilet, badkamer en toegang tot de garage.

De woonkamer is ruim en heeft veel ramen, waardoor u veel lichtinval heeft. Er is een haard in het midden van de kamer.

De keuken heeft o.a. een gaskookplaat, oven en koelkast. De kelderdeur bevindt zich in de voorste hal onder de trap. De badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. In de achterhal vindt u tevens de wasmachine-aansluiting en de toegang tot de garage, waarna we komen in de achtertuin. Via de achtertuin komen we bij het stookhok met cv-opstelling.

Op de verdieping, welke te bereiken is via de trap in de hal bij de voordeur, bevinden zich, aan de lange overloop, 3 slaapkamers met veel raampartijen voor voldoende daglicht.

Aan de voorzijde van de woning is een voortuin met de oprit van de woning. Aan de oprit grenst de garage met openslaande deuren. De oprit wordt gedeeld met de buren.

De woning is goed onderhouden en naar eigen smaak te moderniseren en in te richten.

Kortom: een mooie starterswoning met vele mogelijkheden!

Overige bijzonderheden:
• Zeer veel lichtinval
• Ruime woonkamer
• Oprit
• Zeer centraal gelegen
• Jaren ’30 woning
• Ideaal voor starters
• Goede belegging voor investeerders

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
82 m2
Perceel
153 m2
Bouwjaar
1936

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Sportterreinstraat 41, Hoogezand

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 155.000 en € 205.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Hoogezand

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Hoogezand . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Hoogezand en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.68 km

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

0.03 km

Basisschool

0.14 km

Supermarkt

0.72 km

Bioscoop

0.58 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Hoogezand Gorecht-Noord. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 9107 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hoogezand ligt in de gemeente Midden-Groningen, deze gemeente heeft in totaal 60726 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 7 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen