Omschrijving

Centraal gelegen woning met potentie!

Geschakelde woning met karakter gelegen aan Spoorstraat 38, 9936 AV te Zuidbroek!

Deze woning staat op een ideale locatie met diverse voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool, sportaccommodaties en een treinstation in de nabije omgeving. Daarnaast kunt u via de A7 Groningen, Winschoten en/of de Duitse grens binnen 20 autominuten bereiken. Het ziekenhuis in Scheemda is slechts 10 minuten met de auto. Voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u het dorp niet uit, zo vindt u er een slager en groenteboer, maar ook restaurants, snackbars, kappers, huisarts, apotheek, fysio en scholen.


DE WONING:

Uniek aan de woning is het hebben van 2 voordeuren.

Het woonhuis betreden we via de linker voordeur. U komt direct in een smalle, lange hal met aan de linkerzijde de deur naar de woonkamer, rechts de deur naar de 2e hal en recht tegenover de voordeur de deur naar de badkamer.

De woonkamer ligt aan de voorzijde en wordt met gaskachel verwarmd. Via de woonkamer komen we in de woonkeuken en de bijkeuken.

De woonkeuken ligt aan de achterzijde, heeft een inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser.

De bijkeuken was voorheen de keuken en hier is het keukenblok nog in stand gebleven met gaskookplaat en wastafel. In deze bijkeuken vinden we ook nog de wasmachine aansluiting, de deur naar de overkapping aan de achterzijde en een inbouwkast.

De badkamer is niet groot en heeft een inloopdouche, wastafel en toilet.

Via de 2e hal komen we in de eerste slaapkamer aan de voorzijde van de woning en in de berging, welke voorheen diende als slaapkamer en zeker weer naar slaapkamer omgeturnd kan worden.

Via de eerste slaapkamer komen we bij de tweede slaapkamer met openslaande deuren naar terras.

Aan de achterzijde grenst de tuin aan het kanaal met een smalle steiger. Er is geen achterom.

Aan de voorzijde kunt u op de openbare plekken parkeren.

De woning is voorzien van zonnepanelen (12) op het platte dak. Er is geen verdieping.

Ideaal is deze woning voor de handige starter en/of beleggers.

Kortom; een karakteristieke woning met centrale ligging!

Bijzonderheden:
• Woning met potentie
• Mogelijkheid tot 3e slaapkamer
• Centraal gelegen
• Parkeergelegenheid openbaar
• Levensloopbestendig in te richten
• Nabij uitvalswegen en openbaar vervoer richting Groningen/Delfzijl/Winschoten
• Zonnepanelen 12 stuks

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
96 m2
Perceel
169 m2
Bouwjaar
1902

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Spoorstraat 38, Zuidbroek

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 225.000 en € 275.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Zuidbroek

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zuidbroek . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Zuidbroek en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.34 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.18 km

Basisschool

0.32 km

Supermarkt

0.11 km

Bioscoop

7.2 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zuidbroek Zuidbroek. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 626 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zuidbroek ligt in de gemeente Midden-Groningen, deze gemeente heeft in totaal 60726 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 9 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen