Omschrijving

Op prachtige locatie op hoek van de straat gelegen staat deze ruime en goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde stenen garage en overdekt terras.

Voor de sportliefhebber staat deze vrijstaande woning op een prachtige plek, want zowel het zwembad, de sporthal als de tennisbanen liggen op loopafstand. Daarnaast zijn het station en het centrum met de belangrijkste winkels en twee supermarkten ook lopend te bereiken. De oprit naar de A7 zorgt voor een snelle verbinding met bijvoorbeeld Groningen, Duitsland en de N33 richting Assen.

Om volledig te kunnen ervaren hoe ruim deze woning is moet u er zelf geweest zijn. Neem voor het maken van een bezichtigingsafspraak, contact op met Makelaardij Dick Baar.

Bieden vanaf prijs.

Indeling
Hal/entree, meterkast, trapopgang, vide, Vanuit de centrale hal kunt u naar Badkamer met douche en wastafel, toilet, slaapkamer en woonkamer. Vanuit de woonkamer kunt u naar de overkapping via terras deuren en naar de woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur. Als u in de keuken bent kunt u naar de ruime bijkeuken en garage.

Eerste verdieping
Vide, overloop, twee ruime slaapkamers en studeer/werkkamer waar eventueel een 2e badkamer gerealiseerd kan worden. De leidingen zijn aangelegd.

Tuin
Rondom siertuin, met meerdere mogelijkheden om op een terras te vertoeven. (ook overdekt)

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 161m²
- Nabij Zwembad, tennisbanen en sport hal.
- Trein station op ca 250 meter lopen
- Ruime kavel
- Vrij uitzicht over de straat.
- Bieden vanaf € 495.000,- k.k.
- € 10.000,- subsidie nog niet gebruikt.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
161 m2
Perceel
1062 m2
Bouwjaar
1975

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

Huis kopen in Scheemda

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Scheemda . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Scheemda en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.33 km

Bushalte

0.3 km

Kinderopvang

0.35 km

Basisschool

0.46 km

Supermarkt

0.82 km

Bioscoop

19.92 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Scheemda Eexta. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1545 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Scheemda ligt in de gemeente Oldambt, deze gemeente heeft in totaal 38277 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 50 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen