Omschrijving

U bent op zoek naar een knusse woning waar nog aan geklust moet worden en weinig tuin? Dan kan deze twee onder-één kapwoning geschikt zijn.
De woning is gelegen in hartje centrum van Scheemda. Supermarkten, drogisterij en enkele andere winkels zijn gelegen op steenworp afstand. Dankzij goede openbaar vervoer (bus en trein) en de ligging van Scheemda aan de A7 is het dorp goed bereikbaar vanuit de hele regio. Daarnaast kent het dorp diverse sportvoorzieningen en is het OZG ziekenhuis met een paar minuten fietsen of ander vervoer goed te bereiken.


Indeling
Entree/hal met trapopgang en meterkast; woonkamer met schouw; gesloten keuken voorzien van eenvoudig keukenblok en 4-pitsgas kookplaat; bijkeuken met geiser en toegang tot de tuin; badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.

Eerste verdieping
Overloop; slaapkamer met beperkte stahoogte (ca. 1,7 m), kleine verhoging naar 2e overloop met inbouwkasten; bergruimte en 2e slaapkamer,

Tuin
De tuin is gelegen op het zuiden en verdient de nodige aandacht om weer netjes te worden ingericht.

Bijzonderheden
* Gelegen in het centrum:
* Subsidie NAM gelden nog niet gebruikt.
* Kansrijke, besloten tuin.
* Klus woning.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
66 m2
Perceel
194 m2
Bouwjaar
1930

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Poststraat 3, Scheemda

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 55.000 en € 105.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Scheemda

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Scheemda . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Scheemda en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.18 km

Bushalte

0.19 km

Kinderopvang

0.13 km

Basisschool

0.44 km

Supermarkt

0.06 km

Bioscoop

20.74 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Scheemda Scheemda. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1099 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Scheemda ligt in de gemeente Oldambt, deze gemeente heeft in totaal 38277 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen