Omschrijving

Woonboerderij met een vrijstaand levensloopbestendig appartement, bedrijfsruimtes en bijgebouwen gelegen op een zeer riant perceel met een fraai weids uitzicht op steenworpafstand van de stad Groningen en het treinstation.
Er is een overdraagbare vergunning aanwezig voor culturele activiteiten zoals o.a. trainingen, vergaderingen, repetities en optredens Ect.
De boerderij is recent gemoderniseerd.

Wij nodigen u uit om dit bijzonder object te beleven.


Indeling
Via de entree komen we in een ruime ontvangsthal met een trap naar de verdieping.
De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft net als de woonkamer een prachtig uitzicht over de landerijen.
De slaapkamer heeft een royale walk-in-closet, de badkamer bezit een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Naast de badkamer ligt de technische ruimte met CV- aansluiting, witgoedaansluiting en voldoende bergruimte. Daarnaast is er een doorloop naar de voormalige stallen die dienst doen als bergruimte.
Weer terug in de ontvangsthal lopen we door naar een geweldige ruimte voorzien van een bar en openslaande deuren naar de tuin. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt voor vergaderingen/groepen etc. en grenst aan een royale bedrijfsruimte.
Deze ruimtes zijn ook toegankelijk via een eigen ingang. Deze entree is voorzien van toiletgroepen, douche en keuken.

Apart van de boerderij ligt er nog een modern levensloopbestendig appartement dat is voorzien van een woonkamer met uitzicht op de tuin, een open keuken, slaapkamer en badkamer.


Eerste verdieping
De 1e verdieping bestaat uit een zeer royale woonkamer met keuken en een houtkachel, via een hal heb je toegang tot een moderne badkamer en slaapkamer.
De hele verdieping kan worden afgesloten van de begane grond en is daarmee geschikt om zelfstandig te gebruiken.


Tweede verdieping
Via een vlizotrap krijg je toegang tot een bergzolder die kan worden verbouwd tot woonoppervlak.


Bijzonderheden
Bouwjaar: 1880
Perceeloppervlak: 4165 m ²
Woonoppervlak: 465 m²
Inpandige ruimte: 42 m²
Verwarmd en warm water middels CV

Lees meer


Type
n.n.b.
Wonen
465 m2
Perceel
2546 m2
Bouwjaar
1880

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Weersterweg 22, Den Horn

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 2.035.000 en € 2.085.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Den Horn

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Den Horn . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Den Horn en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.82 km

Bushalte

2.09 km

Kinderopvang

0.75 km

Basisschool

3.02 km

Supermarkt

2.87 km

Bioscoop

10.65 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen