Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Leek staat dit prachtig gelegen appartementencomplex “ Ridderhof”. Met zijn afwisselende stijl is het een opvallend gebouw met een eigen parkeerterrein en privé parkeerplaats in de parkeergarage . Er is een actieve Vereniging van Eigenaren en het complex is in goede staat van onderhoud.

Dit 3 kamer appartement ligt op de tweede verdieping (woonlaag 3) en heeft een inpandig balkon gelegen op het westen. Het openbaar vervoer vindt u aan de voorzijde van het complex.
Er zijn twee slaapkamers een royale badkamer, bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine.
Het appartement is voorzien van een lage temperatuur vloerverwarming die is aangesloten op een duurzaam energiesysteem dat gebruik maakt van aardwarmte. Met dit comfortabele verwarmingssysteem kunt u in de zomer zelfs koelen zodat u altijd van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten.

Het appartementencomplex is gelegen nabij de uitvalswegen en zowel de stad Groningen als Drachten zijn binnen 15 autominuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Tegenover ligt de bushalte, waar circa ieder kwartier een rechtstreekse bus vertrekt naar het Centraal Station Groningen.


Indeling
Ingang complex: Via de elektrisch bedienbare garagedeur rijdt u het overdekte parkeergedeelte in. Als eigenaar van het appartement heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats. In het parkeergedeelte bevindt zich tevens de (fietsen)berging. Op de begane grond is de gemeenschappelijk entree met lift, trappenhuis en brievenbussen. U ontvangt c.q. laat uw bezoek binnen bij de entree middels een video- c.q. intercominstallatie.

Indeling appartement: Via de galerij naar de entree, garderobe en gang, twee slaapkamers aan beide zijden van de gang met de ligging aan de galerij. Er is een royale betegelde badkamer voorzien van een toilet, ligbad, wastafel en douche, er is een separaat toilet met fontein en de berging met aansluiting voor de wasmachine en daar is ook de CV opstelling. De lichte en zonnige woonkamer met open keuken is voorzien van PVC vloeren en er hangen dunne gordijnen. Via de schuifpui naar het inpandige balkon op het westen en biedt fraai uitzicht over de Oosterheerdtstraat.


Balkon
Het inpandige balkon ligt op het westen.

Bijzonderheden
gelegen op de tweede verdieping maar derde woonlaag
woonkamer op het westen
kunststof kozijnen
open keuken met inductiekookplaat, koelkast, afzuigkap
PVC vloeren gehele woning
aardwarmte & vloerverwarming (ruimteverwarming maar ook koeling)
gasloze woning
inpandig balkon
schuifpui
bijdrage VvE € 111,76 per maand
er is een zelfbewoningsplicht van drie jaar

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
90 m2
Perceel
3602 m2
Bouwjaar
2012

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Oosterheerdtstraat 76, Leek

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 335.000 en € 385.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Leek

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Leek . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Leek en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

9.55 km

Bushalte

0.05 km

Kinderopvang

0.38 km

Basisschool

0.83 km

Supermarkt

0.16 km

Bioscoop

4.3 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 8 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

65+ jaar

Waarschijnlijk met pensioen

Wonen in stedelijke of buitengebieden

Woont meestal in een appartement

Inkomen is gemiddeld

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen