Omschrijving

Vrijstaande Jaren 30 woning op groot perceel

Volledig gerenoveerd | Luxe nieuwe keuken | Grote groene tuin met stal en geiten wei | 4 slaapkamers.

Een unieke kans om een prachtig gerenoveerd jaren 30 huis te bezitten! Dit huis uit 1927 is gelegen op een ruim perceel van 1120 m2 en biedt veel privacy en rust, terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen en de A7 ligt. De woning is Instapklaar en heeft een hoog afwerkingsniveau.

De huidige eigenaren hebben het huis van top tot teen gerenoveerd, waardoor het volledig geïsoleerd is en voldoet aan alle moderne normen. Het huis heeft een woonoppervlakte van maar liefst 176 m2 en heeft 4 ruime slaapkamers en een inloopkast, waardoor het perfect is voor een groot gezin.

Het hart van het huis is de nieuwe keuken, die volledig is uitgerust met moderne apparatuur en een airco, hoogwaardige afwerkingen en openslaande deuren naar een prachtige tuin. De ruime woonkamer met luxe parketvloer heeft een sfeervolle erker en een houtkachel.

De woning heeft 2 badkamers, waarvan één in 2020 compleet is vernieuwd. De andere badkamer heeft een groot 2-persoons ligbad. Buiten is een prachtige tuin, waar u kunt genieten van de rust en ruimte. In de tuin staat er een zeer ruime schuur met 2 verdiepingen, die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het biedt voldoende ruimte voor hobby’s of als werkruimte en biedt extra opslagruimte voor al uw spullen.

Dit jaren 30 huis is volledig gerenoveerd en is klaar om te worden bewoond door de volgende eigenaar. Het biedt veel ruimte, privacy en alle moderne gemakken die u maar kunt wensen. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een prachtig gerenoveerd jaren 30 huis! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.


Indeling
Ruime entree /hal, sfeervolle jaren 30 woonkamer met parketvloer en houtkachel, badkamer met wastafel, douche en 2-persoons ligbad, mooie leef keuken (2022) met oven, vaatwasser, 5 pits inductie kookplaat, Quooker, airco en openslaande deuren naar de tuin, hal, toilet en bijkeuken met inbouwkasten en witgoed aansluiting.
Eerste verdieping
Ruime overloop met inbouwkasten, badkamer met regendouche, wastafel en toilet (2020), 4 ruime slaapkamers, inloop klerenkast.

Tuin
Bijgebouwen:
Vrijstaande houten schuur van 70m2. Gedeeltelijk geïsoleerd en verwarmd door middel van CV.
Stal
Veranda

Bijzonderheden
• Hoog afwerkingsniveau
• Luxe vrijstaande jaren 30 woning
• Compleet gerenoveerd van 2019 tot 2023
• Nieuwe leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin
• Waterontharder
• 4 Zonnecollectoren en 200 liter warmwater vat
• 4 ruime slaapkamers
• Grote prachtige tuin met veel ruimte en privacy
• 2 badkamers
• Grote vrijstaande houten schuur
• Nieuwe meterkast
• Airco die kan ook verwarmen in de keuken
. krachtstroom in de schuur
. op de schuur kunnen zonnepanelen geplaatst worden
• Tuin met fruitbomen
• Oprit voor 3 auto’s

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
176 m2
Perceel
1136 m2
Bouwjaar
1927

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Hoornweg 51, Marum

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 635.000 en € 685.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Marum

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Marum . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Marum en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.26 km

Kinderopvang

0.22 km

Basisschool

1.2 km

Supermarkt

1.03 km

Bioscoop

10.38 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 2 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen