Omschrijving

Liefhebbers van dieren opgelet! In het buurtschap van Opende - Oost staat deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 2511 m2. Wonen in een buurtschap en toch veel ruimte en vrij uitzicht achter maakt deze plek uniek. Met een woonoppervlak van ca. 145 m2 en een inhoud van ca. 694 m3 heeft de woning uit 1960 zeer veel te bieden. Bijvoorbeeld het combineren van wonen en werken door de beschikbare kantoorruimte en/of het houden van (klein)vee in de grote houten schuur met 2 paardenboxen en kippenren achter de woning. Laat u verrassen en plan een bezichtiging in. Wij laten deze woning graag aan u zien!

Opende als levendige kern beschikt over een supermarkt, basisschool, ov-verbinding en diverse sportverenigingen. Surhuisterveen, met voorzieningen voor de regio, ligt op fietsafstand. Het omliggende coulisselandschap van het Westerkwartier biedt u veel mogelijkheden om heerlijk te kunnen fietsen en wandelen. De nabijheid van twee toegangen tot de A7 maakt dat grotere plaatsten als Drachten en Groningen snel te bereiken zijn.


Indeling
Het begint al goed. Bij de voordeur wordt u verwelkomt door de prachtig geslepen glazen pui met landschap. Komt u binnen dan biedt de hal/entree de houten trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot de lichte zitkamer en tot de garage. Via de knusse zitkamer met vloerbedekking komt u in de grote woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze L-vormige ruimte met vloerbedekking heeft ook een mooie in glas geslepen toegangsdeur en mooie grote raampartijen die voor fijn lichtinval zorgen. Via de zitkamer is ook de toegang tot de keuken. De keuken met plavuizen is voorzien van een keukenblok met magnetron, gasfornuis en afzuigkap in rechte opstelling met ruimte voor een ronde eethoek. Handig is ook de ruime voorraadkast. De verrassing van het huis is de zowel vanuit de keuken als aan de voorzijde van de woning bereikbare kantoorruimte. Dit maakt werken aan huis tot de mogelijkheden. Naast de woning bevindt zich de aangebouwde stenen garage. Hierin vindt u het toilet, de meterkast, ruimte voor de wasmachine en toegang tot de achtertuin. Achter de garage is een stenen berging gebouwd, die vanuit de achtertuin toegankelijk is.

Eerste verdieping
Middels de mooie open houten trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevindt zich een geheel betegelde badkamer met douche en wastafel, welke ook vanuit de ouderslaapkamer toegankelijk is. De aan de voorzijde gelegen slaapkamer heeft een grote ingebouwde kastenwand. De naastgelegen slaapkamer heeft een wastafel. Hier tegenover treft u een grote vaste kast. Ook de derde slaapkamer heeft een vaste kast.

Tuin
Garage/schuur
Achter de aangebouwde garage bevindt zich een kleine stenen schuur van ca 3m x 5m en een vrijstaande houten schuur met 2 paardenboxen, 2 dierenverblijven en kippenren (ca. 8m x 6 m).


Bijzonderheden
- Ruim perceeloppervlakte van 2511 m2
- In een buurtschap gelegen
- Periode bouwjaar ca. 1960
- Gebruiksoppervlakte / inhoud woning ca. 145 m2 / 694 m3

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
144 m2
Perceel
494 m2
Bouwjaar
1960

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Provincialeweg 153, Opende

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 395.000 en € 445.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Opende

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Opende . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Opende en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.04 km

Kinderopvang

1.08 km

Basisschool

1.43 km

Supermarkt

3.65 km

Bioscoop

12.48 km

Buurt

Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen