Omschrijving

Luxe appartementen op unieke zichtlocatie

Appartement 2

Op een prachtige zichtlocatie in Horst aan de Maas wordt een aantrekkelijk appartementencomplex gebouwd ‘Residence le Garage’ met 10 luxe appartementen. De woningen hebben elk een unieke indeling, zijn ruim van opzet en beschikken over een groot balkon van en eigen overdekte parkeergelegenheid onder het complex. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Welk appartement u ook kiest; u bent altijd verzekerd van een unieke woning. De architect van het complex heeft voor elke woning namelijk een eigen indeling bedacht. De appartementen zijn levensloopbestendig. Door het toepassen van ruime kamers, brede gangen en deuropeningen, kunnen mensen met een rollator of scootmobiel prima uit de voeten. Door complex Residence le Garage in twee blokken te verdelen en het trapsgewijs op te laten lopen met niveauverschillen ontstaat een luchtig geheel. In combinatie met de hoogwaardige afwerking kunnen we met recht zeggen dat u hier straks echt woont op niveau. Daarnaast is het ontwerp tegelijkertijd een knipoog naar de garage die hier eerst stond en de naamgever is van het complex.

Appartement 2 is gesitueerd op de begane grond. Het appartement heeft een totale oppervlakte van 115 m² en beschikt naast een ruime woonkamer met open keuken (57,1m²), twee slaapkamers (18m² en 9,6 m2), een nette badkamer met inloopdouche, separaat toilet, technische ruimte en een fijne buitenruimte van 38 m² aan de Zuid-West kant van het complex. Door de aanplant van groene hagen en afscheidingen zit u hier altijd vrij en is uw privacy gegarandeerd.

Residence le Garage komt op de kop van de Van Douverenstraat en de Doolgaardesstraat. Voor de goede orde, in de kern van Horst. Want zoals bekend wordt Horst aan de Maas gevormd door de toenmalige gemeenten Broekhuizen, Grubbenvorst en Horst. Dat Horst de hoofdplaats van de gemeente is, is duidelijk te zien aan de voorzieningen die er zijn. Zo kunt u kiezen uit meer dan 100 winkels en speciaalzaken, is er wekelijks een gezellige warenmarkt en zijn er diverse scholen. Kortom een complete gemeente waar het meer dan goed wonen en werken is. Horst ligt in een fantastische omgeving met de vallei van de Groote Molenbeek en Kasteelpark Ter Horst dichtbij. Hier kunt u heerlijke wandelen en uitwaaien. Dankzij de aansluiting op invalswegen en openbaar vervoer is Horst snel en eenvoudig te bereiken.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor, zodat wij u verder kunnen informeren.

Wilt u meer informatie over Residence le Garage? Bezoek dan onze projectsite, residencelegarage nl.

Lees meer


Type
n.n.b.
Wonen
115 m2
Perceel
1245 m2
Bouwjaar
2022

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Doolgaardstraat 3a, Horst

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 355.000 en € 405.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Horst

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Horst . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Horst en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.84 km

Bushalte

0.13 km

Kinderopvang

0.19 km

Basisschool

0.23 km

Supermarkt

0.4 km

Bioscoop

10.18 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Horst Horst-Centrum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4486 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Horst ligt in de gemeente Horst aan de Maas, deze gemeente heeft in totaal 42487 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 17 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen