Omschrijving

Gelegen in Eygelshoven ligt deze karakteristieke vrijstaande woning met aanleunwoning (met eigen voordeur) en drie garages. De woning beschikt over een totale woonoppervlakte van ca. 296 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 782 m2. De woning is gebouwd in 1933 en heeft een energielabel F.

Zoekt u een heerlijk gezinshuis met de mogelijkheid voor een eigen bedrijf, mantelzorg of eventueel levensloopbestendig wonen op een riant perceel en op korte afstand van de dagelijkse voorzieningen? Dan bent u hier aan het goede adres.

De indeling is als volgt:

HOOFDWONING
Souterrain:
Provisiekelder met een hoogte van 1.85m (ca. 3,99m x 3,84m) alwaar CV (gehuurd) is gesitueerd.

Begane grond:
Hal/entree, meterkast en toiletruimte voorzien van hangtoilet en fonteintje. Via de hal is er toegang tot de woonkamer (ca. 4,31m x 4,01m) en eetkeuken (ca. 7,80m x 3,95m) met keukenblok voorzien van 4-pits inductiekookplaat, afzuiging, wastafel, vaatwasser en oven. Via de keuken is er toegang tot de zij-tuin. Daarnaast is er vanuit de keuken toegang tot de badkamer (ca. 4,59m x 3,89m) voorzien van ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. De naastgelegen bijkeuken is voorzien van opbergkasten, wasbak en witgoedaansluitingen. Via de bijkeuken is er toegang tot de kantoorruimte die toegang biedt tot de tuinkamer en achtertuin.

Eerste verdieping:
Via de ruime overloop is er toegang naar drie slaapkamers. Royale slaapkamer 1 aan de achterzijde (ca. 3,94m x 3,91m) met een houten vloer. Slaapkamer 2 (ca. 4,20m x 2,43m) met een houten vloer. Via slaapkamer 2 is er toegang tot de 3de slaapkamer (ca. 4,20m x 2,99m) en ook voorzien van een houten vloer. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping:
Door middel van een vaste houten trap bereikt u de 2de verdieping. Slaapkamer 4: (ca. 6,07m x 5,49m). met houten vloer. Deze slaapkamer heeft een nokhoogte van 3,22 meter en heeft de authentieke balken in het zicht.

AANLEUNWONING
Begane grond:
Hal/entree, berging met meterkast, wasmachine aansluiting en CV-opstelling (eigendom). Woonkamer met open keuken (ca. 5,23m x 4,69m en 3,77m x 3,10m) voorzien van spoelbak, kookplaat en afzuigkap. Tevens beschikt de woning over twee slaapkamers (resp. ca. 3,77m x 3,65m en ca. 3,77m x 3,34m) en een badkamer voorzien van inloopdouche, hangtoilet en wastafel met meubel. De badkamer (ca. 3,83m x 3,18m) is voorzien van vloerverwarming. Via de woonkamer is er toegang tot de achtertuin gelegen op het noorden.

Hoofdtuin:
Sfeervolle zij-tuin gelegen op het oosten. Toegankelijk via de voorzijde en oprit aan de zijkant van de woning. Tevens beschikt de tuin over drie royale garages, overdekt terras met buitenkeuken en een carport voor twee auto’s.

Nadere bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1933 (conform BAG), woonoppervlakte ca. 296 m².
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- Parkeergelegenheid rondom en op eigen terrein.
- Gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.
- Aanvaarding in overleg.

Omgeving:
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt en gelegen in een natuurrijke omgeving. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Eygelshoven, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact op via het contactformulier op Funda of op onze website en we laten u de woning graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor de digitale mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Schriftelijkheidsvereiste
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Jorrit Haest nodigt u graag uit voor een bezichtiging.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
296 m2
Perceel
750 m2
Bouwjaar
1933

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Molenweg 16, Eygelshoven

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 875.000 en € 925.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Eygelshoven

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Eygelshoven . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Eygelshoven en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.46 km

Bushalte

0.11 km

Kinderopvang

0.3 km

Basisschool

0.31 km

Supermarkt

0.31 km

Bioscoop

5.4 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Eygelshoven Eygelshoven-Kom. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1743 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Eygelshoven ligt in de gemeente Kerkrade, deze gemeente heeft in totaal 45442 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 51 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen