Omschrijving

De woning St.Paulusstraat 10 in Kerkrade is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 1925. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 178 m2. De perceeloppervlakte is 281 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
2-onder-1-kap
Wonen
178 m2
Perceel
281 m2
Bouwjaar
1925

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde St.Paulusstraat 10, Kerkrade

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Kerkrade

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Kerkrade . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Kerkrade en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.51 km

Bushalte

0.22 km

Kinderopvang

0.22 km

Basisschool

0.36 km

Supermarkt

0.69 km

Bioscoop

4.88 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Kerkrade Chevremont. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5460 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Kerkrade ligt in de gemeente Kerkrade, deze gemeente heeft in totaal 45442 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 36 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen