Omschrijving

Herkenbosch, Wederik 23

Mooi gelijkvloers wonen, nabij de dorpskern en nationaal park de Meinweg, op loopafstand van bosrijk en landelijk gebied !

Dat is mogelijk in deze sfeervolle woning met aanbouw, overdekt terras (serre), garage en mooie tuin nabij in het centrum van Herkenbosch op loopafstand van alle voorzieningen en nabij het Nationaal park, natuur- en wandelgebied de Meinweg.

Deze prima goed onderhouden geheel geïsoleerde woning met energielabel C, ademt sfeer en is o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer, open keukenruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een mooie sfeervolle tuin en een inpandige garage-/berging met wasruimte.

Deze woning is ook geschikt voor levensloopbestendig te wonen vanwege een extra slaapkamer en een 2e badkamer op de begane grond.

Laat u gerust tijdens een bezichtiging verrassen van deze sfeervolle woning die naar eigen wens en invulling nog naar wens gemoderniseerd kan worden !Indeling:

Begane grond:
ruime entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje, ruime woonkamer voorzien van antraciet tegelvloer met toegang naar de overdekt terras -/ serre, terras en tuin, half open keuken met neutrale witte keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, keramische kookplaat, magnetron en afzuigkap).
Toegang naar de ruime slaapkamer (ca. 14m2) gelegen aan de tuin, met toegang naar de 2e badkamer met inloopdouche en vaste wastafel.
Inpandige garage met C.V.-opstelling (H.R. Nefit) en de witgoedaansluiting.


Verdieping:

1e verd. : overloop, 2 slaapkamers (ca. 10, 10 m2) voorzien van vloerbedekking, nette badkamer met
ligbad, toilet en vaste wastafel.

2e verd. : via mangat naar zolder-/vliering.


Algemeen/bijzonderheden:
- bouwjaar ca. 1987;
- gelijkvloers wonen aanwezig met extra slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en geheel voorzien van isolerende beglazing;
- totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers;
- nabij het centrum van Herkenbosch gelegen nabij voorzieningen en op loopafstand van bosrijk en landelijk gebied;
- energielabel C;
- inpandige garage met wasruimte;
- C.V.-ketel Nefit Topline (bj. 2004), eigendom;
- woonoppervlakte ca. 117 m2;
- inhoud ca. 335 m3.
- perceel 246m2.Ligging:
Heerlijk rustige en schitterend gelegen in een bosrijke omgeving grenzend aan Nationaal Park de Meinweg, ideaal voor de natuurliefhebber en rustzoeker!! De gemeente Roerdalen, gelegen in Midden-Limburg, bestaat uit drie dorpen: Melick, Herkenbosch en Vlodrop. De drie dorpen zijn verbonden door de meanderende rivier de Roer. Melick en Herkenbosch liggen aan de rand van het Roerdal, Herkenbosch en Vlodrop liggen bij het Nationaal Park "de Meinweg". Nationaal Park "de Meinweg" en het prachtige dal van de rivier de Roer maken een belangrijk onderdeel uit van de recreatieve en toeristische mogelijkheden in en rondom deze dorpen. In het in 1999 geopende Bezoekerscentrum De Meinweg kunt u zich op een leuke en interactieve manier laten informeren over de ontstaanswijze, de cultuurhistorie en de natuurwanden van De Meinweg en het Roerdal. Duitsland en België zijn dichtbij en de stad Roermond met al haar voorzieningen en watersportmogelijkheden ligt op een steenworp afstand.VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D ?
BEKIJK OOK DE WONINGPRESENTATIE VAN DEZE WONING OP ONZE WEBSITE OF OP FUNDA !


Algemeen:
* Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Aan eventuele fouten, onvolledige of onjuiste informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
117 m2
Perceel
246 m2
Bouwjaar
1991

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Wederik 23, Herkenbosch

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 585.000 en € 635.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Herkenbosch

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Herkenbosch . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Herkenbosch en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

7.15 km

Bushalte

0.69 km

Kinderopvang

0.38 km

Basisschool

0.58 km

Supermarkt

2.59 km

Bioscoop

7.3 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Herkenbosch Herkenbosch. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2634 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Herkenbosch ligt in de gemeente Roerdalen, deze gemeente heeft in totaal 20580 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 3 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen