Omschrijving

De woning Helmusselaan 9 in Roermond is een appartement met bouwjaar 1977. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 515 m2. De perceeloppervlakte is 3715 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Appartement
Wonen
515 m2
Perceel
3715 m2
Bouwjaar
1977

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Helmusselaan 9, Roermond

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.635.000 en € 1.685.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Roermond

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Roermond . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Roermond en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.85 km

Bushalte

0.33 km

Kinderopvang

0.21 km

Basisschool

0.3 km

Supermarkt

1.51 km

Bioscoop

1.46 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Roermond Willem-Alexander. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 154 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Roermond ligt in de gemeente Roermond, deze gemeente heeft in totaal 58260 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 49 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen