Omschrijving

Sfeervol karakteristiek vrijstaand woonhuis gelegen op een rustige locatie te Berg aan de Maas / Urmond.

Indeling:

Souterrain:
Gewelfde provisie-/wijnkelder, verdeeld in 2 ruimtes respectievelijk 3.20/2.40 en 2.60/2.30.

Begane grond:
Hal met Frans Eiken vloer, meterkast en toiletruimte voorzien van hangcloset en fontein. Ruime, sfeervolle woonkamer 7.40/3.60 met Frans Eiken vloer, airco en mogelijkheid voor het realiseren van een open haard/inzethaard. Separaat uitgebouwde leefkeuken 6.80/3.10 voorzien van tegelvloer en keukenopstelling inclusief kookeiland met 5-pits fornuis en de navolgende apparatuur: zwevende afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot woonkamer, tussenportaal en tuin.

Buiten:
Vanuit keuken en tussenportaal heeft u toegang naar de goed omheinde sfeervolle aangelegde tuin met optimale privacy. De tuin is gesitueerd op het Noord / Oosten en biedt voldoen zon en schaduwplekken.

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van houten vloer, bergkast en aansluitpunt voor was apparatuur (weggewerkt in een kast). Drie slaapkamers van respectievelijk 3.60/3.30 met laminaatvloer, 4.75/2.30 eveneens voorzien van laminaatvloer en 3.60/2.40 met houten vloer. Badkamer 3.20/1.85 uitgerust met wastafel, ligbad en hangcloset.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare hobbyruimte/slaapkamer 7.51/6.45 voorzien van houten vloer en 2 dakramen. Hier bevindt zich tevens de HR combiketel (eigendom 1997).

Bijzonderheden:
-zeer gewilde locatie in een rustige omgeving;
-gelegen op 5 minuten loopafstand van het kanaal en de Maas en het bijbehorende wandel-/fietsgebied;
-door de hoger gelegen ligging (meer dan 20m dan risicogebied) geldt voor deze woning geen overstromingsgevaar;
-gelegen nabij uitvalswegen;
-nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen in klassieke stijl (2012) m.u.v. de keuken;
-uitgevoerd met zonnepanelen (2012) en airco;
-zolderverdieping voorzien van airco's;
-Nefit c.v.-ketel (1997, eigendom)
-oprit biedt parkeermogelijkheid voor een auto.


Bij het tot stand komen van een overeenkomst dient koper een week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
171 m2
Perceel
85 m2
Bouwjaar
1910

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Havenstraat 7, Urmond

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 225.000 en € 275.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Urmond

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Urmond . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Urmond en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.96 km

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.53 km

Basisschool

0.53 km

Supermarkt

1.21 km

Bioscoop

5.58 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Urmond Berg. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2211 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Urmond ligt in de gemeente Stein, deze gemeente heeft in totaal 24875 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen