Omschrijving

Bent u op zoek naar een compleet nieuwe en nooit eerder bewoonde eengezinswoning waar de rust van het dorpsleven en de pracht en ruimte van de natuur gecombineerd worden? Deze schitterende 2 onder 1 kapwoning aan de Wittenbergstraat in Lomm heeft een woonoppervlakte van ca. 127m² en is gelegen in het nieuwbouwplan Meulenveld. In deze nieuwbouwwoning ervaar je al het gemak van duurzame oplossingen waarmee je alvast bent voorbereid op de toekomst en heb je geen kopzorgen over de alsmaar stijgende gasprijzen.

De woning is recentelijk opgeleverd en voorzien van een luxe badkamer en keuken met diverse inbouwapparatuur. De achtertuin is gelegen op het Oosten.


Indeling:
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer (ca. 27m²) met open keuken. Het toilet is geheel betegeld en heeft een voorbereiding voor een fonteintje. De keuken (ca. 16m²) is in juli geplaatst en beschikt over diverse inbouwapparatuur van Siemens, waaronder een combi-oven, vaatwasser en koelkast. In het kookeiland is een BORA inductiekookplaat met kookveldafzuiging verwerkt. Vanuit de woonkamer is middels een loopdeur directe toegang tot de inpandige garage (ca. 15m²). De schuifpui in de woonkamer zorgt voor extra veel daglichtinval en geeft direct toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (ca. 14m², 9,5m² en 5m²), badkamer (ca. 5m²) voorzien van ruime inloopdouche, toilet en designradiator. Iedere slaapkamer heeft een eigen thermostaat om de temperatuur van de vloerverwarming te regelen.

2e Verdieping:
Via een vaste trap is de ruime zolder van ca. 29m² bereikbaar. Hier is de mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer. Aan de rechterzijde zijn de technische installaties gesitueerd, waaronder een WTW-installatie, boiler, warmtepomp en de omvormer van de zonnepanelen. Tevens is hier de aansluiting voor het witgoed gesitueerd.

Tuin:
Zowel de voor- als achtertuin zijn nog aan te leggen. Vanuit de achtertuin is ook de garage toegankelijk door middel van een loopdeur.

Bijzonderheden:
- Geheel v.v. vloerverwarming
- Volledig geïsoleerd
- Geen gasaansluiting
- 4 zonnepanelen
- Energielabel A++
- Elektrische overheaddeur garage

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
127 m2
Perceel
285 m2
Bouwjaar
2022

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Wittebergstraat 21, Lomm

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 345.000 en € 395.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Lomm

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Lomm . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Lomm en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

8.46 km

Bushalte

0.4 km

Kinderopvang

0.13 km

Basisschool

0.13 km

Supermarkt

3.38 km

Bioscoop

8.85 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Lomm Kern Lomm. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1496 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Lomm ligt in de gemeente Venlo, deze gemeente heeft in totaal 101988 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 11 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen