Omschrijving

Zeer ruime tussenwoning met 5 slaapkamers (mogelijkheid tot 6), grote badkamer met vloerverwarming en diverse authentieke details waaronder glas-in-lood ramen aan een rustige straat in het centrum van Tegelen.

De woning ligt aan de Bongerdstraat op steenworp afstand van de winkelstraat in Tegelen. Alle dagelijkse voorzieningen zijn hierdoor binnen handbereik. Supermarkten, winkels, het openbaar vervoer en diverse scholen liggen allemaal op zowel loop- als fietsafstand. De uitvalweg A73 ligt op slechts 5 autominuten afstand.


Indeling
Begane grond
De hal is voorzien van een tegelvloer, radiator en glas-in-lood ramen. Er zijn een garderobe, meterkast, muurkast en toilet met fonteintje aanwezig. Vanuit hier is er toegang tot de provisiekelder en de woonkamer.

De woonkamer (ca. 34m²) is voorzien van een laminaatvloer, muurkast en aan de voorzijde nog enkele kleine raampjes met mooie glas-in-lood details. Er zijn een elektrische gashaard en convectorput aanwezig. Openslaande deuren bieden toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 10m²) is voorzien van een zeilvloer en is aan 2 zijdes opgesteld. De volgende apparatuur is aanwezig; vaatwasser, koelkast, gasfornuis, afzuigkap en combi oven/magnetron. Vanuit de (tuimel)raam is er tuinzicht. Aan de linkerzijde van de woning is een vrije achterom aanwezig die in de keuken uitkomt.

Vanuit de keuken is de bijkeuken (ca. 3,5m²) bereikbaar. Deze is tevens voorzien van zeil en heeft vaste schuifkasten. Vanuit hier biedt een loopdeur toegang tot de achtertuin.


1ste verdieping
De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking en (inpandige) rolluiken. De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 (ca. 15,5m²) aan de voorzijde is voorzien van een vaste muurkast en radiator. Tevens zit er op deze kamer een kleine glas-in-lood raam en is de rest van deze kamer voorzien van dubbel glas.
Slaapkamer 2 (ca. 10m²) aan de voorzijde is voorzien van een glas in lood raampje, radiator en is de rest voorzien van dubbel glas.
Slaapkamer 3 (ca. 15m²) aan de achterzijde is voorzien van een wastafel met warm en koud water en een radiator. Deze kamer is nog voorzien van enkel glas.

De ruime en unieke badkamer (ca. 9m²) is betegeld en voorzien van vloerverwarming. Er zijn een ligbad, inloopdouche, toilet, dubbele wastafel met meubel, designradiator en inbouwspots aanwezig.


2de verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap. De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers (mogelijk tot 3) en is voorzien van een vaste muurkast en bergkasten. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking.

De slaapkamers (ca. 12m² en 13m²)zijn beiden voorzien van een muurkast, dakkapel en radiator. Een van de slaapkamers heeft een eigen vaste wastafel (warm en koud water). De derde kamer kan als extra slaapkamer worden gebruikt maar is momenteel ingericht als berg- /wasruimte. Hier zijn de cv-ketel en de witgoedaansluiting te vinden.


Tuin
De gezellige stadstuin is volledig omheind en deels beklinkerd en voorzien van plantborders. Deze is bereikbaar vanuit de woonkamer door middel van openslaande deuren en vanuit de bijkeuken door middel van een loopdeur. Er is een houten schuurtje aanwezig.


Bijzonderheden
- De woning is momenteel voorzien van 5 slaapkamers, met de mogelijkheid tot 6 slaapkamers
- De badkamer is voorzien van vloerverwarming
- In de keuken is een elektrische boiler aanwezig t.b.v. warm water
- De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas
- De woning is deels voorzien van rolluiken
- Vrije achterom die uitkomt in de keuken

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
189 m2
Perceel
164 m2
Bouwjaar
1934

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Bongerdstraat 11, Tegelen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 555.000 en € 605.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Tegelen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tegelen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Tegelen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.6 km

Bushalte

0.11 km

Kinderopvang

0.08 km

Basisschool

0.31 km

Supermarkt

0.3 km

Bioscoop

3.53 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tegelen Tegelen-Centrum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4710 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tegelen ligt in de gemeente Venlo, deze gemeente heeft in totaal 101988 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 16 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen