Omschrijving

In het directe centrum van Tegelen gelegen zeer ruime en zeer luxe woning met een woonoppervlakte van ca. 444m², 5 slaapkamers, 3 badkamers, sauna, een mooie en groene achtertuin met een eigen zwembad en jacuzzi, een luxe serre met airco, aparte werk-/atelierruimte en een grote garage met aparte bergruimte en twee elektrische poorten. Aan de woning is een aparte, nu verhuurde, praktijkruimte met separate ingang en voorzieningen gelegen.

Al met al een zeer ruime woning met meerdere thuiswerkplekken/kantoren en daarnaast een riante kelder met meerdere functionele ruimtes, waaronder een bioscoop/gym en een sauna. De woning is gelegen op een groot perceel van ca. 1220m². De achtertuin biedt hierdoor meer dan voldoende ruimte en door de beschutte ligging zonder inkijk geniet je van rust en veel privacy.


Indeling
Kelder
Zeer ruime kelder met diverse ruimtes waaronder bergruimtes, een wasruimte (ca. 20m²), een sauna en een bioscoop/gym (ca. 22m²). Bij de sauna is een aparte badkamer aanwezig v.v. een inloopdouche en wastafel + meubel. De aparte praktijkruimte is ook onderkelderd.


Begane grond
De grote hal geeft toegang tot het toilet (v.v. urinoir en fonteintje) en de meterkast. Vanuit hier is er toegang tot het kantoor (ca. 16m²) met vaste schuifkast. Aan de andere zijde is er toegang tot de woonkamer met open keuken.

De woonkamer is ca. 52,5m² en bestaat uit een zitgedeelte en eetgedeelte. De open keuken van ca. 35,5m² staat in een luxe keuken in een L-opstelling en is v.v. een kook- en spoeleiland voorzien van alle apparatuur inclusief ingebouwde klimaatkast voor wijn.

1ste verdieping
De overloop v.v. lichtkoepel op de eerste verdieping biedt toegang tot het toilet (v.v. fonteintje), een badkamer en 5 slaapkamers (ca. 10m², 12,5m², 14m², 14m² en 18m²).

De badkamer (6m²) is v.v. een inloopdouche en dubbele wastafel. Een van de vijf slaapkamers heeft een eigen en-suite badkamer (ca. 11m²) v.v. ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Deze slaapkamer heeft daarnaast ook een inloopkast ( 6,5m²) en biedt toegang tot het smalle balkon aan de voorzijde. De vijfde slaapkamer biedt toegang tot het dakterras van ca. 24m².

Tuin
De royale achtertuin, v.v. veel groen, biedt de nodige privacy doordat deze volledig omheind is. Er is een terras met kachel aanwezig en een groot betegeld gedeelte waar het zwembad is gelegen. Hier staat ook een jacuzzi en een aparte stenen berging die momenteel als kantoor (ca. 16,m5²) wordt gebruikt.

Naast het grote groene grasveld ligt een gebouw dat is opgedeeld in een serre, werkkamer en garage. De serre van ca. 48m² is v.v. glazen schuifwanden die volledig open kunnen waardoor er veel tuincontact is. Daarachter ligt de ruimte die momenteel als werkkamer (ca. 24,5m²) wordt gebruikt, gevolgd door de garage van ca. 40m². Deze garage is v.v. een lichtkoepel en twee grote elektrische poorten. In de garage is plek voor 2 tot 4 auto's. Op de oprit aan de linkerzijde van de woning is nog eens plek voor 2 tot 3 auto's.


Bijzonderheden
- De woning heeft een zwembad en jacuzzi in de tuin
- Er zijn meerdere kantoren/werkplekken aan huis waaronder 2 in de tuin gelegen
- De woning is v.v. 3 badkamers
- In de kelder zijn onder andere twee sauna's aanwezig én een bioscoop/gym
- De woning is v.v. 78 zonnepanelen. Hiermee zal jaarlijks 28.000 tot 30.000 kWh worden geproduceerd. (totaal vermogen 31.445 Wp)
- Bij de woning behoort een aparte praktijkruimte met eigen voorzieningen


Ligging
De woning is gelegen in het centrum van Tegelen op steenworp afstand van de winkelstraat. Alle dagelijkse voorzieningen zijn hierdoor op zeer korte afstand gelegen. Op loop- en fietsafstand is ook het station van Tegelen gelegen. Ten slotte ben je binnen 5 tot 10 minuten met de auto op de snelweg.

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
444 m2
Perceel
1231 m2
Bouwjaar
1954

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Gasthuisstraat 27, Tegelen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.295.000 en € 1.345.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Tegelen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Tegelen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Tegelen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.46 km

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

0.14 km

Basisschool

0.26 km

Supermarkt

0.21 km

Bioscoop

3.73 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Tegelen Tegelen-Centrum. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4710 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Tegelen ligt in de gemeente Venlo, deze gemeente heeft in totaal 101988 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 16 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen