Omschrijving

Instapklaar en modern stadswoonhuis welk in 2019 geheel gerenoveerd is. U hoeft hier alleen maar de verhuisdozen uit te pakken!!

Dit herenhuis is aan de rand van het centrum van Venlo gelegen met alle voorzieningen op korte afstand! De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers (mogelijk 5), een sfeervolle woonkamer, moderne keuken en badkamer, 2 separate toiletten, een achterom via de ‘gats’ naast de woning, een fraaie stadstuin op het zuiden en een ruime kelder. De woning zit vol karakter met oude stijlelementen in een modern, strak en stijlvol jasje!


Indeling
Kelder
Ruime provisiekelder bestaande uit 2 ruimtes.


Begane grond
De hal is voorzien van een authentieke terrazzovloer, een fraai trappenhuis, de meterkast en de toegang naar de kelder.

De keuken (2019) is ca. 11m² en voorzien van een granieten werkblad, een vaatwasser, combi oven/magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en een elektrische close-in boiler ten behoeve van warm water. De keuken is volledig geïsoleerd en voorzien van een tegelvloer. Het portaal is voorzien van het toilet en biedt toegang tot de keuken en de tuin.

De diepe woonkamer (ca. 25m²) is voorzien van hoge plafonds en een fijne lichtinval. Er ligt een houten vloer en er is airco aanwezig. Aan de achterzijde is er direct tuincontact.


1ste verdieping
De overloop is bereikbaar via het karakteristieke trappenhuis met bordes. De overloop is voorzien van een houten vloer en airco. Vanuit hier zijn de 3 slaapkamers (ca. 11m², 12,5m² en 17m²) bereikbaar. Allemaal zijn ze voorzien van een houten vloer.

Een slaapkamer is voorzien van een vaste kast. Vanuit twee slaapkamers is een berging bereikbaar met daarin de witgoedaansluiting.


2de verdieping
De overloop is voorzien van een houten vloer en biedt toegang tot de hoofdslaapkamer (ca. 17m²), de berging (mogelijke extra slaapkamer van ca. 13m²), het separate toilet en de badkamer.

De hoofdslaapkamer is voorzien van een houten vloer en airco. De berging is een mogelijke 5de slaapkamer en is nu voorzien van een houten vloer, de cv-ketel en een vaste kast. Vanuit hier is er toegang tot het platte dak.

De badkamer (2019) is ca. 11m² en geheel betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en designradiator.


Tuin
De stadstuin is bereikbaar vanuit de vrije achterom door de gats aan de linkerzijde van de woning. De achterom is een brede berging afgesloten met een rolluik aan de straatkant. Hier is bijvoorbeeld plek voor het stallen van fietsen of andere spullen.

De tuin ligt op het zuiden en is aangelegd met tegels en kiezels en volledig omheind met muren.


Bijzonderheden
- Een parkeervergunning heeft de volgende kosten. Kosten voor het eerste parkeer abonnement zijn €79,- per jaar. Kosten voor een extra abonnement zijn €159,- per jaar. Hiermee mag je in de schil parkeren en uitwijken naar het gebied van de blauwe zone.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas (m.u.v. het raampje boven de voordeur).
- In 2019 in het platte dak geheel vernieuwd en geïsoleerd.
- Al het schilderwerk is herzien, ook het trappenhuis.
- De slaapkamer op de tweede verdieping, de overloop op de eerste verdieping en de woonkamer zijn voorzien van airco.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
163 m2
Perceel
116 m2
Bouwjaar
1915

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Helbeek 10, Venlo

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 825.000 en € 875.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Venlo

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Venlo . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Venlo en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.1 km

Bushalte

0.14 km

Kinderopvang

0.28 km

Basisschool

0.12 km

Supermarkt

0.17 km

Bioscoop

0.57 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Venlo Binnenstad-Noord. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5029 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Venlo ligt in de gemeente Venlo, deze gemeente heeft in totaal 101988 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 7 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

De meeste zijn single

Vooral leerlingen en studenten

Laag tot geen inkomen

Volgende generatie met frisse ideeën

Wonen meestal in een rijtjeshuis

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen