Omschrijving

De woning Haldijk 4 in Castelre is een vrijstaande woning met bouwjaar 1973. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 127 m2. De perceeloppervlakte is 7453 m2.Type
Vrijstaande woning
Wonen
127 m2
Perceel
7453 m2
Bouwjaar
1973

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Haldijk 4, Castelre

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 465.000 en € 515.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Castelre

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Castelre . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Castelre en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

5.77 km

Kinderopvang

5.71 km

Basisschool

5.71 km

Supermarkt

10.12 km

Bioscoop

17.65 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Castelre Verspreide huizen Castelre. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 18 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Castelre ligt in de gemeente Baarle-Nassau, deze gemeente heeft in totaal 6899 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen